Co nosit v září? Máme skvělých 5 tipů

Tagy:  dámské oblečení, oblečení, móda, trendy, barvy, materiály, nakupování, doplňky, léto, září, eshop, outfit

Sponzorované odkazy:

Co nosit v září? Máme skvělých 5 tipů

Září je sice oficiálně ještě letním měsícem, nicméně všichni jsme si plně vědom faktu, že léto končí a ped námi je nanejvýš ještě pár krásných dní, babí léto a následně spíše sychravo a ona vlezlá zima avizující blížící se mrazy a nepříliš příjemné počasí. To ovšem neznamená, že zanevřete na módu a začnete se oblékat neforemně a nevkusně. Moderní a trendy můžete být po celý rok, nejenom v případě jara a léta, proto se podívejte, jaké kousky vám právě v září budou slušet.

V zajetí výšivek

Pakliže se hrdě řadíte k těm, co módu pravidelně sledují a nenechají si ujít žádný módní trend, pak jste si jistě stačili všimnout, že se na prodejních pultech objevují nejrůznější kousky s potisky a výšivkami. Řeč je především o denimu, kterému potisky neuvěřitelně sluší. Chcete-li jít s dobou, pak by vám rozhodně neměly chybět džíny s výšivkami, které jsou natolik unikátní a výrazné, že vám postačí již jednoduché triko, mikina a obyčejné doplňky.

Autor: BARBARELA11Autor: BARBARELA11

Léto ještě nekončí

Září je sice předzvěstí chladnějšího počasí, ale samozřejmě může nastat ještě několik krásných letních dní v podobě babího léta, kdy se šaty a šortky budou skvěle hodit. Nemluvě o faktu, že v tomto období seženete letní oblečení za skvělé ceny a příští rok budete nadšeni, ze své zásoby, která stála sotva pár set korun. Pořiďte si například tyto jednoduché černé šaty bez ramínek, které jsou skvělé k obyčejným kristuskám, ale také k teniskám a batohu.

Autor: YELLOWGRAPESAutor: YELLOWGRAPES

Návrat army stylu

Ohromný comeback hlásí tolik oblíbený army styl, který je jednu sezónu na vrcholu a příští rok o něm prakticky neslyšíte. Letos je ale pro army módu šťastné období, proto neváhejte a obstarejte si army kousky, které můžete nosit s jednoduchými triky a kůží či teniskami. Je libo například komfortní army košile, netradiční sukně nebo přímo výrazná bunda?

Autor: HAMALYAutor: HAMALY

Květů se nevzdávejte

Pro jaro a léto jsou naprosto typické a tradiční květiny a obecně veškeré rostlinné motivy. Jakmile začne jarní sezóna, témě ve všech obchodech se to začne hemžit květovanými triky, sukněmi, kabelkami a dokonce letos i bundami. Bylo by vám po této veselé a optimistické módě smutno? Pak se květů nevzdávejte a noste je i na podzim. Budete si tak alespoň připomínat ono krásné teplé léto.

Autor: FLORALANDMAYAutor: FLORALANDMAY

Na párty (ne)nápadně

Zapomenout samozřejmě nesmíme ani na večírky, které jsou společenskou povinností pro mnoho lidí. V letních měsících, kdy je horko, si přirozeně oblečete šortky, krátké mini šaty nebo dokonce výraznější outfit složený z bikin. Co si ale obléknout koncem léta, Vsaďte na jemné krajkové šaty a doplňky tón v tónu, které jsou symbolem elegance a luxusu.

Autor: BY-JWPAutor: BY-JWP

Článek Co nosit v září? Máme skvělých 5 tipů byl publikován 7. září 2016 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...