Co nosí celebrity? Inspirujte se těmito outfity

Tagy:  oblečení, dámské oblečení, móda, nakupování, model, trendy, eshop, e-shop, celebrity

Sponzorované odkazy:

Co nosí celebrity? Inspirujte se těmito outfity

Celebrity jsou známé osobnosti především proto, že něco dokázali anebo se narodili slavným rodičům a tak nějak ve světě VIP umí chodit. Zpěvačky, herečky, účastnice reality show, modelky, ale také umělkyně nebo blogerky a mnoho dalších lidí. Ty všechny lze za celebrity považovat a jak to tak u těchto mediálně známých a sledovaných lidí bývá, stávají se módními ikonami. Chcete se oblékat jako celebrity anebo si alespoň sestavit vskutku hvězdný look? Pak se podívejte, v jakých modelech se celebrity vydávají do ulic, na večírky nebo jen tak do města.

Styl podle Beyoncé

Beyoncé je jednou z nejuznávanějších a také nejlépe placených zpěvaček na světě a její písně zná snad naprosto každý. Kromě sametového a velmi zvučného hlasu má také smysl pro módu a dovede se obléknout tak, že ji budete závidět dokonce i proporce a menší nesrovnalosti, jako je větší pozadí a stehna. Beyoncé velmi dobře ví, že v jednoduchosti je krása a také se tímto krédem řídí. Pořiďte si jednoduché džínové šortky, tělové a dobře padnoucí body a vše doplňte bělostnou vestou, která zahřeje a také zakryje menší nedokonalosti.

Autor: STYLECTAutor: STYLECT

Jednoduchost Seleny Gomez

Selena Gomez je alespoň podle sociální sítě Instagram celebritou číslo jedna a jistě jste i o ni někdy slyšela. Tato Disney celebrita a dnes již uznávaná zpěvačka a také bývá přítelkyně Justina Biebra rozhodně ví, co na sebe. Jednoduchý outfit pro denní nošení ji zajistily světlé oversized džíny, bílý rolák a delší přehoz nebo kabátek, který by vám na podzim rozhodně neměl chybět. Vše stylově doplnila boty na podpatku, díky kterým je outfit o poznání exkluzivnější. Pokud však zvolíte tenisky, rovněž zabodujete na plné čáře.

Autor: JUNGLOVERAutor: JUNGLOVER

Rudá jako Tavi Gevinson

Modelek je na světě velmi mnoho, ale těch opravdu úspěšných, které se dokonce staly múzami pro světové návrháře, těch byste pohledali. Jednou z nich je například jemná krása Tavi Gevinson, která dovede zaujmout nejenom svým něžným vzhledem, ale také zvoleným outfitem. Model v jedné barvě by na první pohled mohl působit až příliš divoce, při podrobnějším prozkoumání vám dojde, že tvoří dokonale ucelený prvek, kde vyniknou blond vlasy a výrazná rtěnka.

Autor: SUZANNE228Autor: SUZANNE228

Luxusní jako Olivia Palermo

Olivia Palermo se objevuje velmi často v módních časopisech, a to právě jakožto módní ikona. Její jemná krása, dokonalá postava, přirozené vlasy a především styl ji místo na předních obálkách magazínů právem zajišťují již několik let. Tato mladá herečka a blogerka zkrátka ví, co ji sluší a čím zaujme, byť jsou oufitty poměrně jednoduché. Pořiďte si například tuto kostkovanou sukni, bílou košili, dokonale padnoucí kabát a vysoké kozačky a stanete se naprostým symbolem elegance a luxusu, jako tato mladá dáma.

Autor: LGB321Autor: LGB321

Článek Co nosí celebrity? Inspirujte se těmito outfity byl publikován 13. září 2016 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...