Ideální kabelka na podzim? V hnědých tónech

Tagy:  kabelky, luxusní kabelky, podzim, hnědá, hnědá kabelka, móda, nakupování, eshop, e-shop

Sponzorované odkazy:

Ideální kabelka na podzim? V hnědých tónech

Kabelka je nejlepším módním doplňkem všech žen, bez kterého se zkrátka neobejdete. Většina žen si na kabelky potrpí a vlastní jich hned několik, ideálně ke každému outfitu. Sportovní, elegantní, formální, společenské, na rande či jen tak do města. Existuje jich neuvěřitelné množství a každý správná nákupní maniačka vám řekne, že kabelek nemůže být nikdy dost, stejně tak, jako bot. Sháníte kabelku do sychravých zářijových dní? Pořiďte si tu v přirozených hnědých odstínech.

Hnědá barva k podzimu samozřejmě neodmyslitelně patří a i když můžete mít pocit, že je nudná nebo nic neříkající, naopak může působit skvělým a moderním dojmem. Nebojte se hnědou do svého šatníku zapojit a pořiďte si exkluzivní kabelku, kterou užijete každý den.

Toužíte-li po luxusu a chcete mít kabelku, která je opravdu nadčasová a od pohledu kvalitní, vsaďte na značku Yves Saint Laurent, která je proslulou značkou mezi značkami. Francouzská klasika je oblíbená po celém světě a kromě exkluzivních kabelek představuje také kolekce oblečení, kosmetiky a parfémů. Tento kousek je skvělou volbou nejenom ke kalhotovému kostýmu, ale také k džínám nebo kozačkám. Cena kabelky je na e-shopu FORWARDBYELYSE­WALKER.COM 39 788 korun.

Autor: FORWARDBYELYSEWALKER.COMAutor: FORWARDBYELYSEWALKER.COM

Hnědá má neuvěřitelně mnoho odstínů a pokud jste si ji oblíbili, můžete mít hnědých kabelek třeba celý arsenál. Karl Lagerfelt a jeho nová podzimní kolekce představují kabelky v moderních metalických odstínech, které jsou letošní sezónu opět v kurzu. Stříbrná, měděná, zlatá i odstíny hnědé s nádechem kovu jsou skvělou variantou pro ty, co se nebojí svými doplňky trochu zaujmout. Cena kabelky je na e-shopu KARL.COM 7 155 korun.

Autor: KARL.COMAutor: KARL.COM

Letošní podzim je v kurzu semiš a vše z tohoto materiálu, a to od kabelek, přes boty až po šaty nebo kalhoty. Kombinovat vše dohromady by bylo až příliš, nicméně kabelka ze semiše je skvělým oživením šatníku a jistě ji náležitě oceníte k džínám i k pouzdrovým šatům. Podívejte se na novou podzimní kolekci z Manga, kde najdete tento kousek za skvělých 1 199 korun. Nakupovat můžete v kamenné prodejně, ale také na e-shopu MANGO.COM.

Autor: MANGO.COMAutor: MANGO.COM

Formální a elegantní kabelku by měla vlastnit každá žena, neboť nikdy nevíte, kdy budete potřebovat vypadat vkusně a přesto luxusně. Obzvláště v případě, kdy pracujete v kanceláři a musíte stále působit jako dáma. Skvělým společníkem vám může být elegantní hnědá kabelka značky Michael Kors, která je vyrobena z kvalitní kůže a dalších komponentů. Kabelku najdete na e-shopu LANECRAWFORD.COM za 12 399 korun.

Autor: LANECRAWFORD.COMAutor: LANECRAWFORD.COM

Článek Ideální kabelka na podzim? V hnědých tónech byl publikován 22. září 2016 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...