Hranaté šperky jako trend podzimu 2016

Tagy:  bižuterie, móda, náramky, náušnice, náhrdelníky, prsteny

Sponzorované odkazy:

Hranaté šperky jako trend podzimu 2016

Trendy jsou neúprosné a často se mění jako aprílové počasí. Jeden den jsou moderní army kousky a za pár týdnů může být vše zcela jinak. Chcete jít s aktuálními trendy a být stále podle poslední módy? Pak byste na inovace měli zaměřit i šperky a bižuterii. Pořiďte si trend letošního podzimu, kterým jsou hranaté šperky a bižuterie, jež skvěle užijete na běžné denní nošení, ale také na večerní akce, party a schůzky.

Šperky nemusejí být pouze stříbrné, bronzové nebo zlaté, ale rovněž mohou zářit všemi barvami. Pastelové barvy jsou zpravidla typické pro jaro a léto, ale užijete je také na podzim, kdy šperky s výraznějšími barvami dodají outfitu styl a šmrnc. Pořiďte si například tento stylový náramek s hranami, který se dokonale hodí pro běžné denní nošení. Šperk pořídíte na e-shopu FORZIERI.COM za 3 025 korun.

Autor: FORZIERI.COMAutor: FORZIERI.COM

Pracujete v kanceláři, kde potřebujete mít spíše formálnější šperky a elegantní oblečení i doplňky celkově? Pak můžete klasické perličky nebo „pecky“ trochu oživit a pořídit si netradiční variantu, která se skvěle hodí ke kalhotovému kostýmu, ale také k šatům. Na e-shopu NORDSTROM.COM najdete tyto krásné pozlacené náušnice, kde se snoubí geometrická hranatost s klasickou perličkou, která nikdy nevyjde z módy. Cena náušnic je na e-shopu 485 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Každá žena miluje šperky a pokud jsou z drahých kamenů, pak jim rozhodně nedokáže odolat. Vlastnit hned několik luxusních kousků, které byste neunosili, by byla veliká škoda, nicméně pořídit si jeden netypický prvotřídní šperk, který džínům dodá styl a šatům luxus, je skvělou volbou. Na e-shopu NEIMANMARCUS.COM najdete tento překrásný hranatý šperk s drahokami, jež vám bude dokonale slušet.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Máte klasickou košili, kalhotový kostým nebo jednoduché bílé triko a lámete si hlavu s tím, jak mu dodat styl a něco navíc? Skvělou volbou je v každém případě netradiční brož. Brože dokáží i ten nejobyčejnější outfit okamžitě dokonale oživit, proto byste se jim neměli vyhýbat. Pořiďte si na e-shopu IAMFY.CO tyto zajímavé geometrické brože v příjemných barvách. Cena se pohybuje od 485 korun za kus.

Autor: IAMFY.COAutor: IAMFY.CO

Hodinky by měl vlastnit naprosto každý člověk, neboť právě hodinky jsou jedním z mála šperků, které jsou rovněž praktické. V jednom kousku máte „hlídač“ času a luxusní doplněk, který dodá outfitu jiný rozměr. Pořiďte si origináln hranaté hodinky od SAKSFIFTHAVENUE, které jsou vhodné pro každodenní nošení i na večerní společenské akce. Cena hodinek je na e-shopu SAKSFIFTHAVENUE.COM 12 485 korun.

Autor: SAKSFIFTHAVENUE.COMAutor: SAKSFIFTHAVENUE.COM

Článek Hranaté šperky jako trend podzimu 2016 byl publikován 28. září 2016 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...