V hlavní roli růžová - jak ji nosit na podzim?

Tagy:  barvy, růžová barva, oblečení, doplňky, dámské oblečení, móda, nakupování, eshop

Sponzorované odkazy:

V hlavní roli růžová - jak ji nosit na podzim?

Růžová je jednou z nejpopulárnějších ženských barev, což dokazuje také fakt, že jsou do ni oblékány holčičky již od prvního dne narození. Růžová má neuvěřitelně mnoho podob a všechny mají své kouzlo, které jistě oceníte. Jemná růžová v odstínu cukrové vaty, tmavá fuchsiová, neonová růžová a mnoho dalších odstínů můžete nosit po celý rok. Jak se obléknout do růžové na podzim? Máme pro vás pár skvělých tipů, jež jistě oceníte.

Růžová je sama o sobě velice výrazná a proto se často objevuje vedle méně výrazných odstínů jako jsou černá, béžová nebo bílá. Tak růžová dokonale vynikne. Co byste ale řekni na opravdu kanárkovský look, díky kterému vás nikdy nikdo nepřehlédne? Kombinujte barbie růžovou s výraznou žlutou a nebojte se ani tenisek v těchto barvách, batohu a mikin. Možná se stanete středem pozornosti, ale v pozitivním slova smyslu.

Autor: QUEENVIRGOAutor: QUEENVIRGO

V letních měsících jsou skvělou volbou pastelové barvy, kterých je všude kolem neuvěřitelné množství. Proč byste si je ale nemohli oblíbit také na podzim? V chladnějších dní nemusíte nosit pouze zemité barvy, šedou a khaki. Růžová se bude skvěle vyjímat například vedle pastelové modré nebo zelené. Oblékněte si volnější kalhoty a halenku do práce a přineste jemný závan posledních letních dní.

Autor: JIABAO-KROHNAutor: JIABAO-KROHN

Není růžová jako růžová a zdaleka ne všechny varianty jsou extrémně výrazné a energické. Pokud se chystáte například na svatbu kamarádky nebo jinou společenskou akci, kde chcete být za dámu, ale přesto si nemůžete obléknout také barvy, vyberte si jemnou romantickou starorůžovou v kombinaci s nude odstíny a bílou. Šaty v tomto provedení jsou univerzální, opravdu variabilní a doplňky k nim seženete vskutku snadno a prakticky ve všech vašich oblíbených obchodech.

Autor: CHERIEAUSTINAutor: CHERIEAUSTIN

Chystáte se na rande snů anebo vás partner po delší době pozval do vaší oblíbené kavárny nebo luxusní restaurace? Pak zapomeňte na klasické džíny a košili a také na kalhotový kostým a oblékněte se jako žena a romantická duše. Skvělo volbou je například krajka, která dokonale sluší a padne naprosto každé ženě. Vyberte si jemné krajkové růžové šaty, kožené psaníčko a boty na vysokém podpatky, díky čemuž budete naprosto neodolatelná.

Autor: AAIDAAAutor: AAIDAA

Článek V hlavní roli růžová - jak ji nosit na podzim? byl publikován 3. října 2016 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...