Jak se obléci na karneval a nevypadat jako trotl?

Jak se obléci na karneval a nevypadat jako trotl?

Karneval je zvláštní druh veselice. Po jeho účastnících se vyžaduje, aby přišli v převleku a tím pobavili ostatní. Což ovšem není lehké. Je třeba vybrat takový kostým, aby působil zajímavě, byl nápaditý, originální a současně nebyl příliš bláznivý či nadměrně odvážný. Jestliže vás čeká tato tradiční zábava, podívejte se, jaké možnosti ve výběru kostýmu máte.

Benátská maska s nosem – bíláBenátská maska s nosem – bílá

Dámy, nepouštějte se do odhalování

Snad na každé párty se najde slečna či dáma, která vyrazí v modelu králíčka ala Bridget Jonesová. Buďte soudná, takový kostým si mohou dovolit jen majitelky štíhlé postavy a dokonalých nohou. Existuje přece celá řada dalších kostýmů, se kterými spolehlivě zabodujete a nebudete muset odhalit téměř nic. Na mnohé muže se dá zapůsobit právě nápaditostí. Mezi oblíbené maškarní kostýmy se řadí ty ve stylu hippie. Překvapte jako odvážná a maličko bláznivá kráska. Vaši ženskost podtrhne kostým v podobě šatů z 20. let či retro převlek farmářka. S čím zaručeně zabodujete? Oblékněte se do roucha jeptišky. S tím si získáte pozornost každého muže.

Autentický kostým MexičankaAutentický kostým Mexičanka

Pánové mohou být odvážnější

Zatímco u žen je každý faldík hned kritizován, u mužů tomu tak není. Mohou si dovolit jít v čemkoliv a vždycky zabodují. I oni musí být soudní, pokud je oblek příliš malý a odhaloval by moc, nemá na těle co dělat. Hitem současnosti jsou tzv. Morphsuity. Je to maska na karneval ze speciálního materiálu, který dokonale přilne na tělo. Vyrábí se v různých designech – například kostra, odhalené svaly lidského těla, Spiderman či v různých barvách. V nich budete hvězdou každé párty. Ideální maska na karneval pro muže je i ve stylu kovboje či klauna. Fantazii se ale meze nekladou. Vyberte si převlek, ve kterém zazáříte a budete se cítit pohodlně.

Široký výběr čeká na Ptakoviny.com. Koupíte zde převleky i mnoho legračních doplňků. Ceny jsou příjemné, nabízí zde všechny běžné velikosti až po XXXXL.

Článek Jak se obléci na karneval a nevypadat jako trotl? byl publikován 7. října 2016 v 21.45 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...