Jak bojovat proti mrazům? Jedině s timberland boots

Tagy:  obuv, timberland, zima, sezóna, počasí, sníh, mráz

Sponzorované odkazy:

Jak bojovat proti mrazům? Jedině s timberland boots

Zima je prakticky za rohem a než se nadějete, udeří kruté mrazy, které vás donutí pro letošní rok uschovat koženou bundu a tenisky a vytáhnout opět trochu těžší kalibr. Bund a kabátů seženete na každé rohu nespočet, nicméně najít kvalitní a opravdu teplé boty je téměř umění. Většina bot je slabá, promokavá a do sněhu naprosto nevhodná. Jak se tedy vyvarovat zimním mrazům, jež co nevidět udeří? Pořiďte si stylové timberland boots.

Zimní boty musí být především teplé, nepromokavé a vhodné to jakéhokoliv počasí, byť by lidově řečeno padaly trakaře. Kde ale takové boty najít a které by to měly být? Vsaďte na renomovanou značku timberland, specializující se právě na zimní obuv té nejvyšší kvality. Boty jsou jednak vyrobeny z jakostních materiálů, na které je vskutku spoleh, ale především patří k moderním kouskům, bez nichž se letošní sezónu neobejde žádná nákupní maniačka. A kde timberland boots koupit? Seženete je na e-shopech jako je SHOEME.CA, NORDSTROM.COM nebo třeba BARNEYS.COM a také v kamenných prodejnách Office shoes.

Barva, co se hodí ke všemu

Přemýšlíte, jaké timberland boots si koupit, aby dokonale ladily k vaší zimní bundě a popřípadě i ke kabátu? Pak je skvělou volbou béžová nebo písková. Tyto odstíny jsou variabilní a univerzální, čili je snadno sladíte s prakticky všemi barvami. Nebojte se timberland boots nosit k džínům a leginám, ale také k sukni. Spolu s ni budou působit nečekaným dojmem. Cena tohoto páru je na e-shopu SHOEME.CA 3 219 korun.

Autor: SHOEME.CAAutor: SHOEME.CA

Buďte za dámu

Připadají vám timberland boots trochu jako obuv pro muže a nedovedete si představit být v zimě až tak volnočasově oblečeni? Pak se zaměřte na ženskou kolekci s podpatkem a užším šněrování, díky kterému jsou boty jemnější a nepůsobí hrubým dojmem. Model je však stejně zateplen jako jakékoliv jiné timberland boots, proto se o své pohodlí a teplo rozhodně nemusíte obávat. Cena bot je na e-shopu ASOS.COM 3 505 korun.

Autor: ASOS.COMAutor: ASOS.COM

Nebojte se barev

Barevná obuv je pro většinu lidí symbolem léta a také jara. V těchto teplých měsících najdete na každém rohu butiky a obchody s barevnou obuví, jež dokonale rozzáří jakýkoliv outfit. Proč byste se ale v zimě měli soustředit výhradně na nic neříkající odstíny? Zvolte například jemnou starorůžovou a budete za hvězdu za každých okolností. Cena obuvi je na e-shopu 6PM.COM 2 160 korun.

Autor: 6PM.COMAutor: 6PM.COM

Šedá jako hit zimy

Milujete módu každým coulem a nedovedete si představit být mimo aktuální trendy? Pak byste se letošní zimu měli zaměřit na šedou. Ta se stala hitem letošní sezóny a nechybí na žádném přehlídkovém mole a samozřejmě ani v obchodech. Pořiďte si kožené šedé timberland boots s příjemným kožíškem. Nosit je můžete ke světlým i tmavším odstínům a mít je tak stále při sobě. Jejich cena je na e-shopu SHOEME.CA 2 999 korun.

Autor: SHOEME.CAAutor: SHOEME.CA

Článek Jak bojovat proti mrazům? Jedině s timberland boots byl publikován 14. října 2016 v 21.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...