5 stylových říjnových outfitů

Tagy:  oblečení, dámské oblečení, móda, nakupování, model, trendy, eshop, e-shop, podzim

Sponzorované odkazy:

5 stylových říjnových outfitů

Říjen dokáže být velice chladný a nepředvídatelný, proto vám v šatníku nesmí chybět teplé a komfortní outfity i do toho nejchladnějšího sychravého počasí. Ovšem co si obléknout jaké vybrat doplňky, abyste si nepřipadali jako v nudném a černobílém filmu? Máme pro vás pár skvělých tipů na podzimní outfity, co zahřejí a přitom v nich budete vypadat naprosto senzačně.

Kůže nesmí chybět

Co vám na podzim a v zimě rozhodně nesmí chybět, je kůže. Ta je nesmrtelným materiálem, jež pravděpodobně nikdy nevyjde z módy a v módním průmyslu se objevuje v mnoha variantách. Kožená bunda nebo kabelka je klasikou, bez které nelze fungovat a každá milovnice módy toto duo vlastní. Dalším stylovým kouskem jsou beze sporu kožené kalhoty. Na ty je na jaře a v létě příliš teplo, nicméně v těchto studených měsících vás skvěle zahřejí a navíc dokonale vytvarují postavu. Černé kalhoty zeštíhlují, hnědé jsou symbolem podzimu a barevné netradičním módním kouskem.

Autor: JECAKNSAutor: JECAKNS

V barvách podzimu

Podzim je nejenom studený a deštivý, ale také plný krásných přírodních barev, jež se mohou dokonale promítnout také v oblečení a doplňcích. Nebojte se podzimních barev v outfitech a obstarejte si takové kousky, kterými toto roční období uctíte a podpoříte. Skvělou volbou je hořčicová oranžovo hnědá, okrová, žlutá nebo nachová. Vše kombinujte například s bílou barvou, která jednotlivé tlumené odstíny skvěle zjemní.

Autor: SAMKETINAAutor: SAMKETINA

Bez roláku ani ránu

Rolák je alfou a omegou podzimu, proto ve vaší skříni nesmí chybět, ba dokonce byste si jich měli obstarat celý arsenal. Roláky jsou na ženách nejenom velmi sexy a ženské, ale především skvěle zahřejí. Neexistuje proto jediný důvod je nemít. Existuje nesčetně trendy variant a není rolák jako rolák. Některé jsou v oversized variantách, jiné zase dokonale obepínají tělo. Další jsou pletené a také ve výrazných barvách. Vyberte si ty správné pro vaši postavu a noste roláky třeba každý den.

Autor: SHANELALAAutor: SHANELALA

Máte už svůj pléd?

Plédy a ponča se v módě objevují snad od nepaměti a každý rok jsou moderní v trochu jiné podobě. V předchozích letech jste je mohli vnímat coby návrat k etnickým a indiánským kořenům, letos zaujímají trochu jinou pozici. Letošní rok jsou maximálně v kurzu plédy s kostkovaným vzorem a ideálně v černočervené kombinaci. Ta je u žen uhrančivá a nenechá jedno oko bez povšimnutí. Obstarejte si pohodlný podzimní pléd, oblékněte k němu kožené kalhoty nebo roztrhané džíny a dokonalý outfit je na světě.

Autor: SPENDERELLASTYLEAutor: SPENDERELLASTYLE

Šaty pro podzim stvořené

Zbožňujete šaty, představují pro vás symbol ženskosti, ale nechcete se v chladných dnech po městě procházet ve vzdušném a lehoučkém materiálu? Pak jsou přesně pro vás stvořeny podzimní pletené šaty, které seženete na každém rohu a ve všech oblíbených obchodech. Zvolte například trendy šedou nebo vínovou variantu.

Autor: LORRAINEKEENANAutor: LORRAINEKEENAN

Článek 5 stylových říjnových outfitů byl publikován 18. října 2016 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...