Karen Millen - oblečte se do elegantního luxusu

Tagy:  móda, nakupování, eshop, e-shop, dámská móda, trendy, barvy, podzim, karen millen

Sponzorované odkazy:

Karen Millen - oblečte se do elegantního luxusu

Elegantní oblečení je symbolem ženskosti a některé dámy jej musí nosit každý den. Pakliže pracujete v kancelář, ve státní sféře nebo dokonce na soudě, bez elegance se jednoduše neobejdete a na roztrhané džíny můžete rovnou zapomenout. V případě volby a koupě elegantního oblečení musíte postupovat s rozmyslem a promyšleností, neboť existuje opravdu tenká hranice mezi stylovými kousky a nudou. Kde nakupovat, aby byla vaše elegantní móda moderní a dle posledních trendů? Vsaďte na luxusní značku Karen Millen, jež celou práci odvede hravě za vás.

Výhoda luxusních značek spočívá v originálních střizích, ale také v používání kvalitních materiálů, díky nimž oblečení a doplňky nejenom skvěle sedí a padnou jako ulité, ale především vám vydrží mnoho let a stále budou vypadat naprosto skvěle. Do elegantních kousků se proto opravdu vyplatí zainvestovat.

Karen Millen je moderní značkou, jež můžete objevit i v našich obchodech. Například v Praze v obchodním centru Chodov seženete luxusní elegantní kousky ve stejnojmenném butiku, kde si budete připadat jako v elegantním ráji. Podívejte se na výběr těch nejkrásnějších modelů, bez kterých z obchodu nebudete chtíti odejít. A pokud preferujete pohodlnější nakupování z pohodlí domova, k dispozici jsou světové eshopy nabízející mnoho slev a akcí.

Šaty jsou alfou a omegou elegantního šatníku, čili bez nich nemůžete vůbec fungovat. Karen Millen představuje kolekce velmi kvalitních kousků s projmutými střihy, jež vám skvěle padnou, ať už máte problematické partie či nikoliv. Vsaďte například na trendy královskou modrou, jež je ideální volbou do chladnějších podzimních dní, ale také na jaro i léto. Šaty seženete na e-shopu JOHNLEWIS.COM za 5 158 korun.

Autor: JOHNLEWIS.COMAutor: JOHNLEWIS.COM

Bez čeho se na podzim neobejdete je samozřejmě kabát. Některé kabáty jsou bohužel neforemné a postavě příliš nelichotí. To ovšem není případ značky Karen Millen, která nabízí překrásně tvarované kabáty v zajímavých trendy barvách. Obstarejte si na chladný říjen a začátek zimy tento vínový kabátek, jež na e-shopu JOHNLEWIS.COM seženete za skvělou cenu 3 815 korun.

Autor: JOHNLEWIS.COMAutor: JOHNLEWIS.COM

Zapomenout na podzim nesmíte ani na tolik oblíbené a opěvované kardigany. Ty se skvěle hodí jak k volnočasovému oblečení, tak k elegantním kouskům do zaměstnání. Karen Millen představuje podzimní kolekci velmi kvalitních nápaditých svetrů a kardiganů, ze kterých budete nadšeni. Tento model seženete na e-shopu JOHNLEWIS.COM za 7 122 korun, a to v několika barevných variantách.

Autor: JOHNLEWIS.COMAutor: JOHNLEWIS.COM

Elegantní móda přeje také nejrůznějším halenkám a topům a Karen Millen je jimi doslova přesycena. Vsaďte na trend metalických odstínů a pořiďte si tuto zlatavou halenku s příjemného materiálů, která se dokonale hodí ke kalhotovému kostýmu, ale také k upnuté pouzdrové sukni. Cena halenky je na e-shopu JOHNLEWIS.COM 2 985 korun.

Autor: JOHNLEWIS.COMAutor: JOHNLEWIS.COM

Článek Karen Millen - oblečte se do elegantního luxusu byl publikován 19. října 2016 v 12.00 v rubrice Dámská móda a Značky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...