5 typů na stylové halloweenské masky

Tagy:  masky, halloween, svátek, dušičky, listopad, nakupování, eshop

Sponzorované odkazy:

5 typů na stylové halloweenské masky

Listopad není pro Českou republiku nikterak zásadní, nicméně v posledních letech k nám přichází trend halloweenských oslav. Ty se stávají čím dál oblíbenější a nejenom, že děti začínají slavit tento den, maminky připravují strašidelné pohoštění a vyzdobují domy, ale především se pořádají halloweenské party, na které nemůžete přijít bez prvotřídní masky nebo alespoň sexy šatů. Chybí vám inspirace? Pak se podívejte na pár skvělých kousků, které vám dokonale padnou a díky nimž budete vypadat i na svátek duchů senzačně.

Klasikou mezi strašidelnými kostýmy a převleky na obdobné tématické akce jsou čarodějnice, upíři nebo sestřičky a policisté. Chcete vypadat jako všichni ostatní nebo byste rádi v davu vynikali něčím výjimečným? Pak je přesně pro vás skvělou volbou kostým zombie nevěsty, jež je trendem letošního roku. Oživlé mrtvoly jsou tématy také pro filmy a seriály, ili zcela zaručeně půjdete s dobou. Tento kostým seženete na -shopu VICTORIASWING.COM, a to již za skvělou cenu 690 korun.

Autor: VICTORIASWING.COMAutor: VICTORIASWING.COM

Velmi originální budete také coby pohádková postava z oblíbených filmů či pohádek. Řeč ovšem není o klasických princeznách, královnách nebo dracích, ale spíše o moderních postavičkách jako je Shrek a Fiona, Střihoruký Edward nebo třeba srdcová královna z Alenky v říši divů. Obdobné kostýmy pak využijete po mnoho dalších let, čili se jedná o výhodnou a praktickou investici do budoucnosti. Podívejte se na nabídku e-shopu BUYCOSTUMES.COM, kde najdete stylové halloweenské kostýmy již od 599 korun.

Autor: BUYCOSTUMES.COMAutor: BUYCOSTUMES.COM

Milujete sport tělem i duší a nebojíte se svoji oblibu ukázat svému okolí? Pak toho lze snadno využít právě na halloween, kdy se oblečete do sportovní tématiky. Možností je nespočet a záleží čistě na vás, pro jakou variantu se rozhodnete. Jednou z možností je klasický fotbalový nebo hokejový dres. Pokud ale chcete zůstat sexy, pak si obstarejte tento kostýmek, který vám dokonale padne. Jeho cena je na e-shopu ROSEWE.COM příjemných 845 korun.

Autor: ROSEWE.COMAutor: ROSEWE.COM

Halloweenské kostýmy by měly být ideálně strašidelné a nepříliš roztomilé, nicméně ne každý se dokáže nastilizovat do otřesných masek a pakliže vám krev, škrábance a zmrtvýmvstání není blízké, zvolte jednoduchý kostým uctívající tradice a kultury, Co říkáte například na Japonku v klasické kimonu? Svojí volbou budete jistě netradiční. Obdobné kostýmy seženete na e-shopu YESSTYLE.COM od 510 korun.

Autor: YESSTYLE.COMAutor: YESSTYLE.COM

A v případě, kdy nechcete oblékat žádný kostým a spíše byste volili decentní zakrytí obličeje, jsou zde moderní i netradiční škrabošky v nejrůznějších barvách. Překrásné kousky najdete na e-shopu SILKFRED.COM již od skvělých 170 korun.

Autor: SILKFRED.COMAutor: SILKFRED.COM

Článek 5 typů na stylové halloweenské masky byl publikován 8. listopadu 2016 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...