5 nápaditých outfitů do kancedláře

Tagy:  dámské oblečení, oblečení, móda, trendy, barvy, materiály, nakupování, podzim, outfit

Sponzorované odkazy:

5 nápaditých outfitů do kancedláře

V kanceláři dnes pracuje mnoho žen, neboť administrativních a manažerských pozic je čím dál více. Spolu s prací ve větší společnosti s sebou však nesete závazek reprezentativního oblečení. Roztrhané džíny, mikiny, holinky a téměř průhledné leginy jsou tabu. To ovšem neznamená pořízení výhradně neforemných kostýmů šedých barev a nic neříkající obuvi. Buďte sexy a nápadité i u počítače a během schůzek s klienty a kolegy. Podívejte se na těchto 5 podzimních outfitů. díky niž zazáříte za každých okolností.

Outfity tón v tónu jsou čím dál modernější, avšak nakombinovat je tak, aby zaujali, není vůbec snadné. Jednoduše můžete získat stylový outfit dle posledních trendů, ale stejně tak něco, v čem vás přehlédne naprosto každý. Pokud chcete kombinovat například béžovou a hnědou barvu, vsaďte na zajímavé materiály a střihy, kterými outfit dokonale oživíte. Dlouhý vlněný svetr, pletený vzor, kožešina, kůže. To všechno jsou kousky, jež spolu dokonale ladí.

Autor: JULIEHALLORANAutor: JULIEHALLORAN

Barvy by v žádném šatníku neměly chybět. Možná milujete černou a žijete v domnění, že vám nejvíce sluší, ale pravdou je, že barvy ženy dokonale rozzáří a nezáleží na tom, zda jste blondýnka, brunetka nebo zrzka. Zahalte se na podzim do výrazné oranžové a lososové barvy a nebojte se ani výrazného odstínu kalhot. Jistě vám skvěle padnou a vy budete za hvězdu kanceláře.

Autor: EUJINRHEEAutor: EUJINRHEE

V kanceláři nemusíte za každou cenu a denně vyčnívat, skvěle vám bude také v jemných odstínech a v nenápadných barvách, které budou oživeny výraznými prvky a netradičními motivy. Květinové a rostlinné vzory jsou vhodnou volbou pro každé roční období a na podzim si v nich alespoň připomenete krásné jaro a svěží léto.

Autor: JULIEHALLORANAutor: JULIEHALLORAN

Každé ženě beze sporu sluší šaty a sukně.Díky nim jsou dámy přitažlivé, velice ženské a muži jim jednoduše nemohou odolat. Chcete se cítit příjemně, sexy a přitom nikterak vyzývavě a nevhodně? Pak si pořiďte zajímavý střih šatů, který nezaujme svoji krátkou sukní nebo hlubokým výstřihem, ale skládanou sukní, výšivkami nebo trendy podzimní barvou.

Autor: DUMA-DUMAAutor: DUMA-DUMA

Bez čeho se v zimě samozřejmě neobejdete, jsou teplé pletené svetry. Těch není nikdy dost a nosit je můžete i do kanceláři na elegantní způsob. Výrazný růžový model příjemně ladí s „áčkovou“ sukní, vysokými kozačkami a skvětlým kabátem.

Autor: YEXYKAAutor: YEXYKA

Článek 5 nápaditých outfitů do kancedláře byl publikován 16. listopadu 2016 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...