5 netradičních roláků do vašeho šatníku

Tagy:  oblečení, dámské oblečení, móda, nakupování, model, trendy, eshop, e-shop, listopad, podzim

Sponzorované odkazy:

5 netradičních roláků do vašeho šatníku

Roláky nejsou ve světě módy žádnou novinkou. Na scéně se objevily již před desítkami let, kdy se staly neuvěřitelným hitem. Roláky jsou pro zimu ideálním druhem oděvu, neboť jsou nejenom slušivé, ale především velice praktické. Chcete-li být stále sexy, v teple a pohodlí, pak vám roláky jednoduše nemohou chybět. Vedle jednoduchých variant si pořiďte také netradiční kousky, jež zaujmou každého na první pohled.

Rolák nemusí být pokaždé ve variantě s dlouhým rukávem. Skvělou volbou jsou také roláková trika, jež se hodí pod jednoduchou bundu anebo pod sako. Nosit je tak můžete po celý rok do zaměstnání i jen tak do města. Pořiďte si například tento barevný kousek značky Opening Ceremony, jež vám dokonale padne. Přidejte již pouze jednoduché doplňky a outfit je na světě. Cena roláku je na e-shopu SHOPBOP.COM 845 korun.

Autor: SHOPBOP.COMAutor: SHOPBOP.COM

Vždy vám roláky připadali spíše usedlé a nic neříkající pro ženu, která chce vypadat žensky a přitažlivě? Pak jste pravděpodobně ještě nenarazili na roláky se sexy průstřihy na ramenou. Ty modelu dodávají netradičnost a onu ženskost. Cena stylového roláku je na e-shopu NEIMANMARCUS.COM 999 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Roláky jsou skvělou variantou pro běžné denní nošení, ale existují také kousky, jež se dokonale hodí například na společenskou akci nebo dokonce na party. Rolák s vyzývavým výstřihem na zádech je rafinovaný a ke společenským kalhotám nebo sukni naprosto jedinečný. Pořiďte si jej ve výrazné červené barvě, která rozzáří každou ženu. Cena roláku je na e-shopu SHOPBOP.COM 6 270 korun.

Autor: SHOPBOP.COMAutor: SHOPBOP.COM

Pracujete v kanceláři a nemůžete si proto dovolit se oblékat pouze podle svoji náladu a aktuálního rozpoložení? Pokud musíte dodržovat určitá pravidla, nezbude vám, než se zaměřit na elegantní modely. Roláky rovněž seženete v mnoha formálnějších podobách, jako je například tato se zajímavými síťovými rukávy. Jeho cena je na e-shopu NORDSTROM.COM 1 865 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Připadají vám klasické upnuté roláky nudné a nic neříkající? Pak si vyberte takový, který bude doplněk netradiční aplikací, nápisy nebo kamínky. Co říkáte například na jednoduchý rolák s výraznou mašlí v oblasti krku? Dokonale padne k elegantním kalhotám, ale také k džínám. Jeho cena je na e-shopu SAKSFIFTHAVENUE.COM 7 365 korun.

Autor: SAKSFIFTHAVENUE.COMAutor: SAKSFIFTHAVENUE.COM

Článek 5 netradičních roláků do vašeho šatníku byl publikován 24. listopadu 2016 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...