5 trendy outfitů podle celebrit

Tagy:  oblečení, dámské oblečení, móda, nakupování, model, trendy, eshop, e-shop

Sponzorované odkazy:

5 trendy outfitů podle celebrit

Móda se mění každým dnem a pokud chcete jít neustále s dobou a stát se jakousi módní ikonou, pak byste rozhodně v této oblasti neměli zaspat. Aby vaše oblečení a doplňky byly moderní za každých okolností, pak se neobejdete bez inspirace ze svého okolí. Čerpat můžete z běžné ulice, z časopisů nebo blogů, z módních přehlídek a samozřejmě také od známých osobností, pro které by móda měla být samozřejmostí. Podívejte se na těchto 5 senzačních outfitů celebrit, které vám dokonale padnou a seženete je i v běžné konfekci.

Nechcete se v zimě zahalovat pouze do tmavých a nevýrazných barev, kvůli kterým působíte depresivně a unile? Pak se nebojte se zaměřit na světlejší odstíny a také na letní motivy a vzdušné materiály. Skvělou volbou jsou světlé odstíny béžové a slonovinové kosti, jež užijete nejenom v teplých jarních a letních dnech. Krajkové šaty éterického střihu jsou trefou do černého. Inspirujte se u světově známé herečky Dakoty Fanning.

Autor: IVANSYDAutor: IVANSYD

I sportovně zaměřené ženy by měly být čas od času elegantní a formálnější. Možná si říkáte, že vám roztrhané džíny a kožená bunda sluší nejvíce, ale pamatujte, že upnutá sukně, vysoké podpatky a zajímavý kabátek z vás teprve udělají tu pravou dámu se sexappealem. Podívejte se, jak stylově nosí elegantní módu americká herečka Lucy Hale.

Autor: NASTYA-DAutor: NASTYA-D

V zimě se neobejdete bez kvalitního teplého kabátu, co vás dokonale zahřeje i během chladných a mrazivých zimních dní. To ovšem neznamená, že si musíte nutně pořídit šedý nebo béžový kabát. Pokud chcete alespoň trochu vynikat a být zajímaví, pak vsaďte na výrazné barvy a nebojte se ani pastelových odstínů růžové nebo kanárkově žluté. Své o výrazných kabátek ví také herečka Kim Beckinsale.

Autor: DRIGOMESAutor: DRIGOMES

Modelky většinou vídáte dokonale upravené a často ve vyzývavých šatech a ve vysokých podpatcích. Ovšem i krásky z přehlídkových mol jsou jen obyčejné ženy, co se chtějí ve svém osobním životě cítit příjemně a pokud možno co nejvíce pohodlně. Vezměte si příklad ze sexy Gigi Hadit, která nedá dopustit na volnočasové roztrhané džíny, jednoduché bílé triko a komfortní sáčko.

Autor: MONMONDEFOUAutor: MONMONDEFOU

Co by vám letošní zimu rozhodně nemělo chybět, jsou stylové vysoké kozačky nad kolena. Ty se dokonale hodí nejenom k sukním a šatům, ale také k leginám nebo úzkým džínám. Pořiďte si kvalitní kožené vysoké kozačky jako Margot Robbie a buďte rázem za hvězdu.

Autor: CHOCOLATEPUMMAAutor: CHOCOLATEPUMMA

Článek 5 trendy outfitů podle celebrit byl publikován 5. prosince 2016 v 23.00 v rubrice Dámská móda a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...