Dárky ze srdce – které to jsou?

Tagy:  Vánoční dárky, dekorace, vánoce, svátky, ozdoby, jedlé dárky, wellness, likér

Sponzorované odkazy:

Dárky ze srdce – které to jsou?

Vánoce jsou vskutku za dveřmi a za pár dní je očekávaný a všemi tolik milovaný Štědrý den. Někteří lidé jsou již připraveni a prakticky dodělávají jen to nezbytné a pořizují maličkosti. Jsou ale tací, co ještě nemají kompletně všechny dárky a co hůře, nemají ádné, jež by vypovídali a blízkém vztahu a byly nějakým způsobem osobní. Chcete své mamince, kamarádce nebo babičce věnovat dárek z lásky? Pak se podívejte, jak by takový osobitý dárek měl vypadat.

Homemade pečení

Na Vánoce většina lidí peče tradiční cukroví, Vánočky nebo také německé štoly, jež jsou čím dál populárnější i mezi českou populace. Ovšem fakt, že pečete cukroví ještě neznamená, že máte vhodné dárky neboť cukroví je pochoutkou, nikoliv obdarováním svých blízkých. Co takhle zapojit své pekařské umění ještě na chvíli a vyrobit pro svoji rodinu nebo přátele domácí sušenky či krekry a případně čokoládu? Takový dárek, stylově zabalený, jistě potěší a rozhodně jim nemůžete nikdy nic zkazit. Obstarejte si navíc trendy razítka s nápisy “home made” nebo ručně vyrobeno a jistě získáte další plusové body.

Autor: Heart Windows ArtAutor: Heart Windows Art

Vaječný likér pro krásné svátky

U domácích dobrot ještě chvíli zůstaneme a konkrétně se zaměříme na alkohol. Ten samozřejmě na svátky nesmí chybět. Ovšem místo toho, abyste v nejbližší vinárně koupili francouzské víno, naučte se připravit vlastní vaječný koňak. Jeho příprava není tak složitá, jak byste si asi mohli myslet a jeho chuť k Vánočním svátkům jednoduše patří. Domácí likér pak dávkujte v dárkových dózách a lahvičkách, přičemž překrásný, levný a vskutku osobitý dárek je na světě.

Foto kniha plná vzpomínek

Zatímco děti utáhnete na nejnovější hračky a počítačové hry, vaše babička vám za drahé dary asi příliš nepoděkuje. Prarodiče nebo rodiče potěší fotokniha plná vašich krásných vzpomínek. Máte doma fotografii, jak se prvně koupete v jezeře? Kde spolu s tatínkem rybaříte nebo chováte své děti? Pak všechny tyto nostalgické cennosti zahrňte do dárkové foto knihy a slzy dojetí na sebe během Vánoc rozhodně nenechají dlouho čekat.

Pobyt jenom pro vás

Pakliže chcete ještě trochu zainvestovat, pak vsaďte na zájezd nebo menší pobyt. Ten nadchne naprosto každého, ať už se rozhodnete vycestovat na eurovíkend s nejlepší kamarádkou, strávíte romantický pobyt ve wellness hotelu se svým partnerem anebo pojedete na horskou chatu celá rodina, včetně vašich rodičů.

Autor: Aparthotel Arabella**** – NaudersAutor: Aparthotel Arabella**** – Nauders

Článek Dárky ze srdce – které to jsou? byl publikován 18. prosince 2016 v 19.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...