Lednové kousky, které musíte mít

Tagy:  leden, móda, trendy, zima, leden, outfit, nakupování, outfit

Sponzorované odkazy:

Lednové kousky, které musíte mít

Leden je v plném proudu Vánoce jsou pryč a přes vámi je ještě opravdu dlouhá a tuhá zima. To ovšem neznamená, že zanevřete na trendy a začnete se stylově a moderně oblékat zase až na jaře a s příchodem prvních teplejších slunečních paprsků. Móda nikdy nespí a proto se podívejte, jaké kousky by vám v lednu neměly chybět.

V letošním roce jsou v kurzu opět batohy, a to nejenom ke sportovnímu oblečení nebo na tréninky s fitness trenérem. Batohy se nyní nosí i k elegantnějšímu oblečení a vypadají vskutku senzačně. A že ještě svůj batůžek na běžné denní nošení nemáte? Pak nastal správný čas na jeho pořízení. Co říkáte například na tuto trendy růžovou variantu? Batoh seženete na e-shopu NET-A-PORTER.COM za 1 325 korun. Pakliže toužíte po něčem trochu více exkluzivním, sežeňte si batoh z pravé kůže.

Autor: NET-A-PORTER.COMAutor: NET-A-PORTER.COM

Co rozhodně nikdy nemůže omrzet, jsou stylové parky, které jsou moderní již nějaký ten pátek a v žádném případě se nemají k odchodu z módní scény. Parky jsou pro zimní období skvělou volbou, neboť jsou zateplené, volnější, čili pod ně oblečete i teplejší svetr nebo mikinu a navíc jsou neuvěřitelně komfortní. Zapomeňte na nepraktický kabátek, z něhož vám bude koukat holá kůže a raději si sežeňte kvalitní parku v trendy zelené barvě nebo v klasické černé. Povinností je u parky samozřejmě kvalitní pravá kůže. Cena této parky je na e-shopu NORDSTROM.COM 8 199 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Džíny musí mít ve skříni naprosto každá žena, neboť se jedná o jakási must have kousek, bez něhož jednoduše nemůžete existovat. Klasické džíny nejsou žádnou novinkou, nicméně chcete-li něco netradičního a neotřelého, pak vsaďte na džíny se záplatami a obrázky. Ty jsou letošní rok v kurzu a jistě v nich budete vypadat senzačně. Za tento moderní kousek zaplatíte na e-shopu MANGO.COM nebo v kamenné prodejte obchodu senzačních 680 korun.

Autor: MANGO.COMAutor: MANGO.COM

Zima se ještě zdaleka nechýlí ke konci a ty nejkrásnější společenské akce jsou teprve před vámi. Řeč je o plesech všeho druhu, které zpravidla vrcholí v lednu nebo únoru. Pokud jste ještě nesehnali stylové večerní šaty, ve kterých budete za dokonalou bohyni, ať už se vypravíte na ples do opery nebo na firemní akci, tyto jsou tou nejlepší volbou. Podívejte se na kolekci e-shopu MODAOPERANDI.COM, kde si jistě přijdete na své. Tyto exkluzivní šaty seženete na stejnojmenném e-shopu nebo v italských buticích.

Autor: MODAOPERANDI.COMAutor: MODAOPERANDI.COM

Článek Lednové kousky, které musíte mít byl publikován 5. ledna 2017 v 19.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...