Bez čeho se v deštivém počasí neobejdete? Bez deštníku!

Tagy:  deštník, móda, eshop, nakupování, e-shop, zima

Sponzorované odkazy:

Bez čeho se v deštivém počasí neobejdete? Bez deštníku!

Deštivé počasí je pro Českou republiku poměrně typické a nikoho nepřekvapí, pokud se dešťové kapky začnou z oblohy linou na jaře, během letního opalování na terase nebo na podzim při procházce lesem či kdykoliv v zimě. Déšť je zkrátka přirozenou součástí mírného podnebného pásu a proto byste s ním rovněž měli neustále počítat. Bez čeho se však během deštivých dní neobejdete, je rozhodně deštník. Podívejte se na 5 stylových kousků, co se dokonale hodí k vaším moderním outfitům.

Některé deštníky jsou sice pěkné na pohled, ale příliš praktičnosti nepobraly. Takovém jsou vám k ničemu a proto byste měli svoji pozornost zaměřit na jiné kousky. Podívejte se například na nabídku e-shopu NEIMANMARCUS.COM, kde najdete nespočet deštníků s praktickým zaoblením, díky němuž na vás kapky nemohou v žádné situaci. Cena deštníku je na tomto e-shopu 1 640 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Deštivé počasí je chladné, nepříliš příjemné a rozhodně ne veselé. Jak se proti chmurným náladám během dešťů bránit? Jednoduše si obstarejte barevný deštník, který vám alespoň trochu pomůže se s deštěm smířit. Barevné pruhy jsou geniální variantou a slušet budou naprosto všem. Cena deštníku je na e-shopu GAP.COM 630 korun.

Autor: GAP.COMAutor: GAP.COM

Jste pro každou legraci a nikdy vás nepřechází humor? Pak vás jistě potěší vtipné motivy na deštnících z populárního e-shopu POPMAP.COM. Zde jich najdete nespočet a jedním z nich je například tento unikátní kousek. Na černé ploše se snoubí desítky pilulek a záleží pouze na vaší fantazii, co si pod nimi představíte. Cena deštníku je 1 355 korun.

Autor: POPMAP.COMAutor: POPMAP.COM

Barvy jsou něco, co ve vašem šatníku a mezi doplňky v žádném případě nemůže chybět. Pakliže máte pocit, že je váš šatník tak trochu fádní a nosíte spíše tmavší a nic neříkající odstíny, pak alespoň výrazným deštníkem šatník oživte. Pořiďte si tento růžový kousek na e-shopu TARGET.COM, který seženete za příjemných 490 korun.

Autor: TARGET.COMAutor: TARGET.COM

Pakliže si nepotrpíte na výrazné barvy a nejsou vaším favoritem, ať už je deštivé jarní ráno nebo veselé letní odpoledne plné slunce, pak jednoduše zůstaňte věrní neutrálním odstínům jako je černá, šedá a bílá. Zajímavostí pak mohou být nejrůznější geometrické obrazce, pruhy nebo puntíky. Cena tohoto deštníku je na e-shopu TARGET.COM 380 korun.

Autor: TARGET.COMAutor: TARGET.COM

Článek Bez čeho se v deštivém počasí neobejdete? Bez deštníku! byl publikován 29. ledna 2017 v 14.00 v rubrice Dámská móda a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...