5 párů, co vám na začátku jara nesmí chybět

Tagy:  obuv, jaro, trendy, komfort, móda, nakupování, eshop, e-shop

Sponzorované odkazy:

5 párů, co vám na začátku jara nesmí chybět

Únor se již blíží ke konci a spolu s ním samozřejmě také zdlouhavá a zdánlivě nekonečná zima. Jarní dny jsou takřka za rohem a proto byste se měli začít opět zajímat o nové jarní trendy, jež vám zpříjemní dny. Chcete se cítit komfortně, příjemně a jít opět s dobou? Pak si obstarejte těch 5 stylových módních párů, co vám dokonale padnou a sladí se se zbytkem vašeho stylového šatníku.

Jestli se v něčem budete cítit naprosto senzačně, pak jsou to tenisky, ovšem ne všechny jsou tou správnou volbou. Tenisky Adidas jsou trefou do černého, neboť jsou kvalitní, vždy stylové a jednoznačně nenahraditelné. A co více, jsou vždy za dostupnou cenu, čili si je může dovolit každý. A co by v vašem jarním botníku nemělo chybět? Jsou to rozhodně jednoduché bílé tenisky hodící se k džínám i teplákům. Cena tenisek je na e-shopu JADES24.COM 1 799 korun.

Autor: JADES24.COMAutor: JADES24.COM

Kotníková obuv se na jaře neztratí a pravděpodobně ji využijete vskutku hojně. Kotníkové kozačky se skvěle hodí k volnočasové módě, ale také k šatům, sukním a kalhotovému kostýmu. Pořiďte si prvotřídní kožený kousek v netradiční šedé barvě. Cena těchto trendy kotníkových bot je na e-shopu NET-A-PORTER.COM 2 378 korun.

Autor: NET-A-PORTER.COMAutor: NET-A-PORTER.COM

Klasikou, co se v šatníku nikdy neztratí jsou espadrilky. Těch můžete mít nekonečně mnoho a v několika barevných variantách. Espadrilky, co trochu zahřejí a navíc jsou univerzální a přitom netypické jsou tyto, které můžete zakoupit na e-shopu SHEIN.COM za skvělých 899 korun.

Autor: SHEIN.COMAutor: SHEIN.COM

I ženám sluší pánský styl, a to nejenom v případě kalhot nebo boyfriend džínů. Skvělou volbou jsou také například oxfordky, které jsou i u žen čím dál populárnější. Pakliže se chcete vymanit z klasického a tak trochu nudného černého a hnědého stylu, vsaďte na metalické barvy, jako je například stříbrná. Tento kousek seženete na skvělých 1 788 korun, a to jedině na e-shopu NEIMANMARCUS.COM.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Sháníte jarní obuv k džínům pro každodenní nošení do města nebo do práce? Pak si obstarejte praktické a sexy workery. Černá kožená varianta je trefou do černého a v případě, kdy si pořídíte kvalitní kousek vám vydrží opravdu dlouhé roky. Cena této obuvi je na e-shopu WITHCHIC.COM příjemných 1 399 korun.

Autor: WITHCHIC.COMAutor: WITHCHIC.COM

Článek 5 párů, co vám na začátku jara nesmí chybět byl publikován 25. února 2017 v 12.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...