Sportovní móda - jak ji nosit:?

Tagy:  sportovní oblečení, sport, oblečení, nakupování, nákupy, eshop, e-shop

Sponzorované odkazy:

Sportovní móda - jak ji nosit:?

Sportovní oblečení je ve světě módy již mnoho dlouhých let a znaly ji už naše prababičky. Sportovní oblečení a doplňky se však za mnoho let změnily a vyvíjely se prakticky rok od roku. Zatímco ještě před několika lety byla sportovní móda výhradně doménou sportovních areálů a sportovních aktivit, dnes ji můžete nosit prakticky celý den a stále budete vypadat skvěle. A co si oblíknout na cvičení? Zapomeňte na neforemné nevkusné kousky a obstarejte si moderní trendy, ve kterých zazáříte.

Plánujete si na první jarní dny pořídit pár stylových kousků, ve kterých budete nejenom vypadat dobře, ale zároveň se budete cítit komfortně a v teple? Pak se podívejte na nejnovější jarní kolekci značek Adidas a Nike. Ty přicházejí s pastelovými barvami, jež dokonale padnou každé ženě. Jednoduché šedé leginy se skvěle hodí k tyrkysové barvě anebo k lososové. Právě tyto barvičky budou letošní jaro maximálně v kurzu.

Autor: BEEBEELY-LOOKAutor: BEEBEELY-LOOK

Ještě nedávno jste si nedokázali představit, že byste do města vyrazili ve sportovním oblečení? Pak nastala doba, kdy je všechno povoleno a sportovní oblečení již dávno není ryze sportovní, jako tomu bylo dříve. Nová jarní kolekce od Stelly Mc Caurtney a značky Adidas vám přináší luxusní koženkové leginy a tepláky, třpytivá trička, upnuté mikiny a lesklé tenisky. V takových kouscích by bylo škoda cvičit nebo jakkoliv sportovat, proto se nebojte v nich vyrazit jen tak do města.

Autor: QUEENVIRGOAutor: QUEENVIRGO

Sportovní oblečení příliš nenosíte proto, že si nepotrpíte na kalhoty a už vůbec ne na tepláky nebo leginy? Pak vás jistě velmi potěší nová sportovní kolekce moderní značky sporty stripy. Ta se především letos zaměřuje na sukně, sexy trika a netradiční doplňky, ale přesto zachovává ležérnost a maximální komfort. Podívejte se na novou jarní kolekci a pořiďte si například panenkovsky růžovou sukýnku a námořnické tričko.

Autor: FOUNDLOSTMEAutor: FOUNDLOSTME

Jaro a teplejší dny se kvape blíží a spolu s tím také mnoho možností, jak sportovat. Věděli jste, že i během sportu můžete vypadat skvěl a sexy? Pak si jistě zamilujete novou sportovní kolekci značek Banager anebo Caplain, které nyní nabízejí nespočet kraťásků, legín a přiléhaných mikin, které jsou na běhání jako stvořené. V takových kouscích se vám bude sportovat jedna radost a navíc si budete vždy připadat senzačně.

Autor: JECAKNSAutor: JECAKNS

Článek Sportovní móda - jak ji nosit:? byl publikován 28. února 2017 v 12.00 v rubrice Dámská móda a Sportovní oblečení. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...