5 trendy outfitů nejen do chladného počasí

Tagy:  dámské oblečení, oblečení, móda, trendy, barvy, materiály, nakupování, doplňky, zima, únor, eshop

Sponzorované odkazy:

5 trendy outfitů nejen do chladného počasí

Móda se mění prakticky neustále a pakliže chcete být neustále trendy a mít plný šatník luxusních a moderních kousků, měli byste módu sledovat každý den. Zima je nekonečně dlouhá a pro mnoho lidí zdánlivě neforemná, nicméně nemusí tomu tak být. I v únoru můžete nosit moderní kousky a vypadat v nich skvěle a sexy. Podívejte se na úžasných 5 outfitů, které jsou pro únorové dny jako stvořené.

Svetry jsou v zimě klasikou, bez které se jen tak neobejdete, nicméně pokud vás nebaví dennodenně nosit pletené svetry nebo roláky, vydejte se trochu netradiční, ale přesto moderní cestou. Pořiďte si trendy mikiny, které jsou variabilnější, než jste si možní doposud mysleli. Mikiny jsou skvěle jak k tepláků a džínám, tak neotřele ke skládané sukni a k netypickým materiálům. Buďte in a kombinujte zdánlivě nekombinovatelné.

Autor: JECAKNSAutor: JECAKNS

Co by letošní zimu ve vašem moderním šatníku rozhodně nemělo chybět, jsou barvy jako modrá nebo šedá. Šedá sama o sobě může působit obyčejně a nudně, nicméně jakmile ji zkombinujete s výraznějším odstínem nebo vytvoříte kontrast, rázem získáte outfit snů.

Autor: BEEBEELY-LOOKAutor: BEEBEELY-LOOK

Zima je především o teplém oblečení a kvalitní obuvi, nicméně to neznamená, že budete každý den nosit pouze teplé svetry, kabáty, dlouhé kalhoty a sněhule. Do práce se například skvěle hodí černé prošívané kraťasy s výrazným svetříkem a semišovými kotníkovými kozačkami. Díky tomuto outfitu uvidíte, že i únor může být hravý a barevný, či dokonce odvážný.

Autor: OSHINTAutor: OSHINT

Péřová bunda nebo dokonce vypasované kabáty vám nic moc neříkají? Pak jste právě vy tím nejlepším adeptem na pravý kožešinový kabát. Ať už si vyberete tmavou barvu, přírodní odstíny nebo bělostně bílou, budete vypadat senzačně, luxusně a především vám bude neustále teplo.

Autor: HATTIE4PALMERSTONEAutor: HATTIE4PALMERSTONE

V zimě se mnoho lidí automaticky zahaluje do nevýrazných nebo příliš tmavých barev. Černá, hnědá, šedá nebo béžová tak nechybí takřka v žádné skříni. Co vám ale zvedne náladu a především díky čemuž rozzáříte každý smutný, sychravý den je červený nebo růžový kabát se zavinováním. Kabáty seženete například v obchodech Reserved nebo Top shop.

Autor: ELLIE366Autor: ELLIE366

Článek 5 trendy outfitů nejen do chladného počasí byl publikován 8. února 2017 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...