Barevné jaro – které barvičky letos letí?

Tagy:  outfit, dámské oblečení, jaro, barvy, doplňky, žlutá, fuchsiová, modrá, hnědá, motivy

Sponzorované odkazy:

Barevné jaro – které barvičky letos letí?

Jaro se nezadržitelně blíží a spolu s ním samozřejmě I mnoho dalších atraktivních trendů. Na jaře jsou každý rok v kurzu především barvy, jež v zimě tak trochu chybí. Podívejte se na barvičky a odstíny, jež budou trendy letošní sezónu. Všechny jsou příjemné a sedět budou blondýnkách i brunetkám všech věkových kategorií.

Kanárkově žlutá

Žlutá barva je tak trochu kontroverzní a ne vždy je v kurzu. Nutno také podotknout, že ne všem sedne a ne všechny ženy se ve žlutém oblečení cítí dobře. Jestli jste doposud žlutou barvu v šatníku nevlastnili, nyní přišel ten správný čas na změnu. Obstarejte si kanárkově žluté kalhoty, šaty nebo doplňky jako je kabelka a šátek. Žlutou laďte se světlými barvami, ideálně s čistotou bílé nebo béžové.

Autor: BOXTHOUGHTSAutor: BOXTHOUGHTS

Fuchsiová růžová

Růžová barva je trendy prakticky po celý rok, ale každou sezónu letí jiné odstíny. Na podzim byly aktuální barvy v odstínech vínové, v zimě letěla pastelová, až přirozeně „nude“ růžová a jak je to s růžovou na jaře? Zaměřte se na fuchsiovou, ve které dokonale vyniknou jemné blondýnky i výraznější a opálené brunetky. Fuchsiovou barvu nyní najdete takřka ve všech obchodech s módou a doplňky, přičemž nechybí ani v luxusních buticích.

Ledově modrá

Modrá beze sporu patří k nejoblíbenějším barvám vůbec a ve své skříni ji má snad každý, a to už jen proto, že modré nosíte zpravidla džíny. Letošní jaro je však trendy ledově modrá, hraničící s pastelovým odstínem. Modré by pak měly být například kožené tenisky, kožená bunda nebo kvalitní kožená kabelka. Podívejte se například na významné e-shopy s oblečením, obuví a doplňky a do vyhledávače zadejte právě tento odstín modré. Rázem objevíte neuvěřitelně mnoho stylových kousků.

Autor: KATERIN4E-DAutor: KATERIN4E-D

Hnědá od A do Z

Barva, která snad nikdy nevyjde z módy, je každopádně hnědá a letošní jaro se ji daří více, než kdy jindy. V kurzu jsou takřka všechny odstíny včetně béžové, čili se na tuto barvu zaměřte a nebojte se ji kombinovat i s výraznějšími odstíny.

Autor: GALLANT81Autor: GALLANT81

Článek Barevné jaro – které barvičky letos letí? byl publikován 23. března 2017 v 19.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...