Co nakoupit na konci zimy? Některé zimní kousky se vyplatí pořídit

Tagy:  outfit, dámské oblečení, ženy, zima, doplňky, barvy, motivy, bunda, obuv

Sponzorované odkazy:

Co nakoupit na konci zimy? Některé zimní kousky se vyplatí pořídit

Zima se již chýlí ke konci a spolu s ní samozřejmě přichází také výměna šatníku a pořízení zbrusu nových jarních kousků. Během jarních nákupů se však tolik neukvapujte a naopak se zaměřte ještě na zimní kousky. Ty jsou totiž touto dobou v akcích a ve výprodejích tak seženete nespočet skvělých módních kousků, co se příští rok budou hodit.

Ušetřete v obchodech i na internetu

Mnoho výhodných slev a akcí na vás čeká prakticky na každém rohu. Zima se chýlí ke konci a prodejci jsou nuceni se svých objemných zimních zásob zbavit, a to pokud možno co nejrychleji. Oblečení, obuv a doplňky tak nyní seženete za neuvěřitelně nízké ceny. Těšte se až na 80ti procentní slevy, a to nejenom v běžné konfekci, ale také v luxusních a dražších buticích. Výprodeje se týkají jak kamenných obchodů, tak internetových e-shopů. Vydejte se proto do města a nezapomeňte také na oblíbené eshopy jako jsou answear.cz, glami.cz nebo třeba bibloo.cz

Autor: REBELLE.COMAutor: REBELLE.COM

Bundy a kabáty hrají prim

Každý někdy zažil situaci, kdy is začátkem zimy potřeboval neprodleně pořídit zimní teplou bundu a kabát. A jistě si také velmi dobře vzpomínáte, kolik vás toto vybavení stálo. Nebylo by proto o něco lepší a praktičtější, pořídit si vše na konci zimy a mít tak pro příští rok vystaráno? V březnu totiž seženete zimní bundy i stylové kabátky za senzační ceny a ušetříte i několik tisíc korun. Pozor však dejte na výrazné módní výstřelky, které by již příští rok nemusely být v kurzu. Čím ale rozhodně nic nezkazíte, jsou teplé péřovky, jednoduché kabáty rovného střihu nebo bundičky s kožíškem.

Ušetřete za kvalitní obuv

Na čem beze sporu rovněž ušetříte je kvalitní zimní obuv. Co seženete velmi lacino jsou sněhule na hory nebo do sněhových závějí. Na co se ale můžete rovněž těšit, jsou kozačky a také kotníková obuv, hodící se i na podzim či do začátku jara. Prvotřídní kožené boty ve výprodejích seženete takřka za hubičku, přitom za normálních okolností by vás vyšly na přibližně 4000 korun. Podívejte se do obchodů Massimo Dutti a Pietro Filipi, kde se opravdu vyplatí si na slevy počkat.

Autor: OVERLAND.COMAutor: OVERLAND.COM

Článek Co nakoupit na konci zimy? Některé zimní kousky se vyplatí pořídit byl publikován 20. března 2017 v 13.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...