4 stylové outfity pro začátek jara

Tagy:  dámské oblečení, móda, nakupování, eshop, e-shop, šaty, kůže, denim

Sponzorované odkazy:

4 stylové outfity pro začátek jara

Jaro již formálně začalo a dokonce nás navnadilo krásnými, takřka letními slunečnými dny, při nichž jste mohli nachytat i nějaký ten bronz. Ovšem nyní je počasí opět tak trochu podzimní, o čemž svědčí aprílová jarní nálada, jež k tomuto ročnímu období tak trochu patří. Proto byste měli mít několik outfitů, které budou skvělé jak pro teplejší jarní dny, tak pro ty chladnější. Máme pro vás 5 stylových outfitů, jež vás jistě nadchnout.

Co by vám na jaře ve skříni nemělo chybět, jsou rozhodně kožené materiály. T jsou vděčným kouskem prakticky pro jakoukoliv část roku, neboť právě kožené oblečení dokonale zahřeje a přitom vypadá skvěle a je trendy dnes, zítra a bude v kurzu i za několik let. Co říkáte například na netradiční koženou sukni s výšivkami? Pořídit ji můžete například v obchodech Zara nebo Mango.

Autor: SVIJETLANAAutor: SVIJETLANA

Co je typickým jarním motivem, který jen tak něco nepřekoná, jsou samozřejmě květinové a rostlinné motivy. Pokud vám doma chybí anebo jich nemáte dostatek, pak se podívejte po nových kouscích, jež vám zaručeně padnou. Řeč je například o jednoduché denimové bundě s květinami a ptáčky, ale neprohloupíte ani koupí výraznější tenisek s výšivkami nebo nálepkami. Podívejte se do obchodů Bershka či Stradivarius a tenisky hledejte v buticích Gucci.

Autor: JECAKNSAutor: JECAKNS

Téměř každá žena se alespoň jednou za čas vypraví na legendární party nebo alespoň firemní večírek. Pokud si na party příliš nepotrpíte a když už se na nějaké objevíte, musí váš outfit stát za to, oblékněte si šaty a klasické kalhoty uschovejte na všední pracovní den. Ideální volbou jsou šaty z metalických barev jako je zlatá, stříbrná, měděná nebo bronzová. A že takové šatičky ještě nemáte? Pak hurá na e-shop answear.cz nebo do obchodů Zara a Mango, kde je jistě seženete a dokonce za super ceny.

Autor: MADA-MALUREANUAutor: MADA-MALUREANU

Vedle kůže je dalším naprosto nesmrtelným a neopomenutelným materiálem denim, neboli džínovina. Klasické džínové kalhoty má ve svém šatníku snad každý člověk, a to nejenom ženy, ale také muži. Kromě džínů si obstarejte také další atraktivní kousky, jež se hodí jak do zaměstnání, tak do města na nákupy nebo na procházku či kávu s kamarádkou. Co říkáte těmto jednoduchým, ale přesto velice zajímavým džínových šatům volnějšího střihu? Ty padnou jemným štíhlým ženám, tak naopak dovedou zakrýt i větší bříško nebo mohutnější stehna.

Autor: OSHINTAutor: OSHINT

Článek 4 stylové outfity pro začátek jara byl publikován 22. dubna 2017 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...