Džínové kreace 5x jinak

Tagy:  oblečení, denim, outfit, džínové kousky, kalhoty, móda, trendy

Sponzorované odkazy:

Džínové kreace 5x jinak

Milujete džíny, nedokážete je nenosit a tvoří většinu vašich outfitů? Pak jsou přesně pro vás určeny tyto tipy. Džíny sluší prakticky každému a jejich nespornou výhodou je skutečnost, že se hodí téměř pro každý den akombinovat je můžete jak se sportovními kousky, tak s elegantnější módou. Denim snese tenisky, kotníkové kozačky, ale také sandálky a lodičky na vysokém podpatku. Podívejte se na těchto 5 stylových outfitů, které vám padnou jako ulité.

První jarní procházka

Sice je již oficiálně jaro, ale počasí tomu příliš nenasvědčuje. Nicméně není všem dnům konec a než se nadějete, budou zde opět krásné teplé dny, díky který můžete osvěžit své oblíbené kousky, jež se momentálně schovávají na konci šatní skříně. Na první jarní vycházku městem si oblékněte jednoduché skiny jeans, triko bez ramínek a stylový klobouk, který vás ochrání před prvním ostrým sluníčkem.

Autor: LATOYACLAutor: LATOYACL

Jak do práce?

Pokud nepracujete u soudu nebo ve společnosti, kde se můžete oblékat výhradně formálně a elegantně, pak by vám džíny rozhodně neměly chybět, a to ani v případě práce. A co si obléknout do zaměstnání na jaře? Vyberte si jednoduché rovné džíny v modré barvě a k nim laďte výrazný top s pruhy a aplikací. Nezapomeňte ani stylovou koženou kabelku v barvě trika a jednoduché pohodlné lodičky do nepohody.

Autor: LATOYACLAutor: LATOYACL

Modrá není podmínkou

Modré džíny jsou jakousi klasikou, jež má doma snad naprosto každý. Ovšem aby vaše každodenní outfity nebyly nudné, sežeňte si džíny také v jiných barvách. Co říkáte například na vyšisovanou šedou? Ta je skvělou volbou nejen do zachmuřených dní.

Autor: ANDREJAEAutor: ANDREJAE

Hurá do města

Většina žen, které přes týden musejí nosit jednodušší a spíše formální oblečení si o to více užívá víkendů, kdy je povoleno nosit naprosto cokoliv. Sháníte takové džíny, které budou maximálně komfortní a přesto stylové a sexy? Pak vám nesmí chybět tyto roztrhané boyfriend jeans. K nim oblékněte koženého trendy křiváka a luxusní mokasíny nebo jednoduché tenisky.

Autor: SMARTBUYGLASSESAutor: SMARTBUYGLASSES

Džíny a barvy

Džíny snesou jakoukoliv barvu a ideálně k nim sedí ty výrazné odstíny. Červená a černá jsou skvělou variantou pro každý den a také pro případy, kdy si chcete obléknout něco pohodlného, ale přesto nápaditého. Jednoduché modré džíny bez aplikací doplňte o červené triko s nápisy nebo obrázky a nezapomeňte na černého „křiváka“ a kabelku na řetízku.

Autor: SISAEZAutor: SISAEZ

Článek Džínové kreace 5x jinak byl publikován 2. května 2017 v 17.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...