Formální oblečení na každý pracovní den

Tagy:  dámské oblečení, móda, nakupování, eshop, e-shop, formální oblečení, jaro

Sponzorované odkazy:

Formální oblečení na každý pracovní den

Ne všechny ženy se mohou do zaměstnání oblékat tak, jak se jim zachce. Některé si nemohou vzít džíny nebo kožené leginy, ale naopak se musejí stylizovat do formálních kousků. Nemáte v případě formálního oblečení příliš kreativních nápadů a nevíte, jaké outfity si obstarat, abyste vypadaly stylově, trendy a rozhodně ne nudně? Pak se podívejte na těchto několik kousků, co vám jistě okamžitě učarují.

Áčková sukně jako základ šatníku

Pro formální módu jsou naprosto typické sukně a šaty, ovšem zdaleka ne všechny modely. Skvělou variantou jsou beze sporu áčkové sukně, kterými si to v obchodech jenom hemží. Áčková sukně dokonale padne jakémukoliv typu postavy a dokonale zakryje také větší boky, zadeček a stehna. Pořiďte si trendy áčkovou sukni v neutrální barvě a kombinujte ji s výraznými barvami. Áčkové sukně seženete například v prodejnách Orsay nebo Pinko.

Autor: BEEBEELY-LOOKAutor: BEEBEELY-LOOK

Černá a bílá nikdy neomrzí

Jestli něco v módě nikdy neomrzí a nebude to out, jsou černá a bílá barva. Pakliže ráno stojíte dlouho před skříní a nedovede se rozhodnout, co si na sebe obléknout, pak jednoduše sestavte černobílý outfit, ve kterém nemůžete šlápnout vedle. K jednoduchým širším kalhotám ideálním na jaro si oblékněte výraznější pruhovaný top a nezapomeňte na kvalitní koženou kabelku bílé barvy a pohodlné lodičky, v nichž dokážete vydržet celý den v kanceláři.

Autor: BEEBEELY-LOOKAutor: BEEBEELY-LOOK

Nezapomeňte na krajku

Součástí formálního oblečení by měla být samozřejmě také krajka. Krajkové kousky by se ve vašem šatníku měly objevovat a pokud jich budete mít víc, o to více outfitů vymyslíte. Skvělou volbou je například jednoduchý krajkový topík bílé barvy, jež si skvěle sedne s růžovými kalhotami nebo jednoduchým krémovým sakem. Obdobné topy seženete v prodejnách Zara, Mango anebo například na e-shopu answear.cz.

Autor: AMORIUMAutor: AMORIUM

Overal jako skvělá volba

Vele šatů a sukní jsou tu také stylové outfity, které jsou pro formální módu rovněž skvělou volbou. Není samozřejmě overal jako overal, ale některé modely neodhalují zbytečně mnoho a přesto jsou velice sexy a vkusné. Podívejte se například na nabídku e-shopu glami.cz, kde si jistě vyberete, a to od klasické konfekce, až po luxusní značky nabízející moderní overaly ze skvělých materiálů.

Autor: JECAKNSAutor: JECAKNS

Článek Formální oblečení na každý pracovní den byl publikován 7. května 2017 v 14.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...