Bomber k formálním i sportovním outfitům

Tagy:  dámská móda, dámské oblečení, nakupování, e-shop, móda, bomber, bunda

Sponzorované odkazy:

Bomber k formálním i sportovním outfitům

Jarní bundy hlásí comeback a spolu s novými trendy jsou tu opět stylové bombery. Ty nyní seženete snad ve všech obchodech s aktuální módou a proto by vám doma neměly chybět, Bundička bomber se překvapivě hodí jak ke sportovním, tak k elegantnějším kouskům, čili se nebojte i zajímavých kombinací a netradičních variant, které by vás možná ještě nedávno ani nenapadly. A jaký bomber si pro jaro 2017 koupit? Máme pro vás pár bezva tipů.

Šaty a bomber? Proč ne!

Doposud jste šaty a obzvláště ty jemné ve světlých barvách měly spojené výhradně s vysokými podpatky a sáčky? pak se podívejte na tento outfit, který zcela překvapivě vypadá naprosto senzačně také k bomberu. Tato jemná růžová bundička s pružným lemem je příjemným zpestřením jinak trochu nudného modelu.

Autor: HELLOUMEAutor: HELLOUME

Bomber nad zlato

Zlatá barva je již mnoho let v kurzu a co se módy týče, rozhodně OUT jen tak nebude. Pakliže se zlatá barva ve vašem šatníku příliš neobjevuje, pak byste ji do svého repertoáru měly zařadit. Co takhle pořídit si stylový zlatý bomber? Na první pohled závazná bunda se nečekaně hodí téměř ke všemu. Vedle šatům a sukním skvěle sedne také jednoduchým džínům, ale rovněž teplákům a šortkám.

Autor: JESUISUNLAPINAutor: JESUISUNLAPIN

Květiny i na bundě

Květiny jsou především na jaře must have šatníku a proto by vám neměly chybět. Květinové a celkově rostlinné motivy se mohou objevit také na sportovnější bundě, která díky jemným kvítkům bude vypadat jemněji a dokonce romanticky. Černý bomber s růžovými květinami je skvělou volbou pro sobotní odpoledne a procházku městem. Oblékněte si k této variantě světlé roztrhané džíny nebo jednoduché bílé či smetanové šaty.

Autor: MADA-MALUREANUAutor: MADA-MALUREANU

Přírodní barvy

Vedle klasické černé, kterou má doma snad každá žena, jsou moderní variantou, především na jaře, přírodní barvy. Ty vás příjemně rozzáří, dodají vám styl a šmrnc a osvěží šatník. Přírodní barvy jsou pro jaro naprosto typické a v případě bomberu se jedná o opravdu vhodnou variantu. Ke khaki zelenému bomberu můžete nosit jednak džíny, ale také kožené kalhoty, šortky nebo jednoduché splývavé šaty.

Autor: DUMA-DUMAAutor: DUMA-DUMA

Článek Bomber k formálním i sportovním outfitům byl publikován 11. května 2017 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...