Přivítejte jaro v krásných šatech

Tagy:  dámská móda, dámské oblečení, nakupování, e-shop, móda, barvy, jaro, šaty

Sponzorované odkazy:

Přivítejte jaro v krásných šatech

Jaro si žádá mnoho nových atraktivních kousků pro oživení šatníku. Zatímco v zimě jste nosili především kalhoty a neforemné kousky, co spíše zahřejí, než vypadají dobře, na jaro je záhodno si obstarat šaty, díky nimž vynikne vaše krásná postava a brzy také první opálení. A jaké kousky jsou nyní v kurzu? Máme pro vás pár bezva tipů, co vás okamžitě nadchnou.

Prim letošní jaro hrají především květinové a rostlinné motivy obecně. Jestli v něčem na jaře rozhodně zabodujete na plné čáře, pak jsou to právě květiny, listy, šlahouny a abstraktně pojatá příroda a její vyobrazení. Květinové šaty v rovném střihu, které skvěle sedí i pro plnoštíhlé ženy, seženete například v prodejnách mango a také na stejnojmenném e-shopu MANGO.COM. Cena šatů je nyní skvělých 1 499 korun.

Autor: MANGO.COMAutor: MANGO.COM

Dalším aktuálním trendem, který rozhodně nemůžete opomíjet, jsou ornamenty. Ať už je pojmete etnicky nebo se zaměříte opět například rostlinné motivy, je čistě na vašem vkusu a také fantazii. Vyšívané ornamenty se mohou objevovat na oblečení, tak na kabelkách nebo třeba botách. Pořiďte si trendy bílé šaty volnějšího střihu s výraznými vyšívanými ornamenty, jež jsou pro jaro nebo léto jako dělané. Jejich cena je na e-shopu NORDSTROM.COM 1 280 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Retro móda ještě zdaleka nevyšuměla a pakliže si potrpíte na kousky se závanem šedesátých let a stylizujete do této podoby nejenom svůj šatník, ale rovněž interiér doma, pak vás nadchnou tyto jednoduché, přesto velice nápadité šaty. Jednoduchý střih lehce áčkového střihu schová i větší zadeček a nohy, proto šaty nejsou vhodné pouze pro modelky s dokonalými křivkami. Šaty seženete na e-shopu ALDUCADAOSTA.COM.

Autor: ALDUCADAOSTA.COMAutor: ALDUCADAOSTA.COM

Jestli byste na jaře na něco neměli zapomenout, pak jsou to beze sporu výrazné barvy. Jaro je jednoduše o barvách a odstínech všeho druhu, proto se nebojte je kombinovat a nosit je i ve dnech, kdy není zrovna slunečno nebo dokonce teplo. Zpříjemněte si jarní pochmurné dny barvami a obstarejte si tyto krásné šaty do práce nebo třeba na schůzku. Cena šatů je na e-shopu ROTITA.COM navíc senzačních 745 korun.

Autor: ROTITA.COMAutor: ROTITA.COM

Pastelové barvy letos na jaře opět letí a proto na ně při zařizování svých kousků nezapomínejte. Mezi příjemné pastelové barvy na jaro patří například lososová a meruňková, jež se hodí jak pro blondýnky, tak brunetky a dokonce skvěle sedí i zrzkám. Pořiďte si tyto sexy přiléhavé šaty na e-shopu INTERMIXONLINE.COM. Jejich cena je 5 895 korun.

Autor: INTERMIXONLINE.COMAutor: INTERMIXONLINE.COM

Článek Přivítejte jaro v krásných šatech byl publikován 14. května 2017 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...