Luxusní kabelky 5x jinak

Tagy:  kabelka, doplňky, móda, nakupování, trendy, dámská móda, jaro, ženy

Sponzorované odkazy:

Luxusní kabelky 5x jinak

Kabelka je nejlepší společnicí každé ženy a k outfitu by nikdy neměla chybět, neboť jedině tak bude vaše oblečení kompletní. A protože kabelek není nikdy dost a trendy se neustále mění, nikdy nic nezkazíte koupí nového kousku. Zapomeňte však na laciné modely z nepříliš kvalitních materiálů a raději se zaměřte na luxusní kabelky, které vám vydrží dlouhé roky, stále budou vypadat jako nové a budou v kurzu. Těchto 5 modelů vás nadchne a budete je beze sporu chtít do svého šatníku.

Klasikou mezi luxusními kabelkami, která rozhodně nikdy nezklame a je skvělou volbou, jsou kabelky značky Gucci. Ty jsou velmi kvalitní, ručně vyrobené a moderní jsou dnes a budou i za několik let. V jednoduchosti je krása a pokud sháníte kabelku na každodenní nošení, pak vsaďte na tento jarní kousek, kde se snoubí žhavá červená barva, jednoduché logo a zlatý řetízek, díky kterému se kabelka hodí k džínům i šatům. Kabelku seženete na e-shopu FARFETCH.COM.

Autor: FARFETCH.COMAutor: FARFETCH.COM

Společenské kabelky jsou něčím, co vám ve skříni jednoduše nesmí chybět, neboť i na společenské události se člověk musí čas od času vypravit. Schází vám luxusní kousek, co osvěží nejeden outfit? Pak si obstarejte tuto netradiční stylovou kabelku s aplikací netypické mašle. Kabelka má zajímavou hořčicově žlutou barvu, která se skvěle hodí k bílé i černé jednoduchosti. Kabelku značky No. 21 najdete na e-shopu NET-A-PORTER.COM.

Autor: NET-A-PORTER.COMAutor: NET-A-PORTER.COM

Jaro se každoročně nese v duchu květinových motivů a letos tomu rozhodně není jinak. Pokud vám květiny a rostlinné motivy v šatníku chybí anebo máte pocit, že by jich mohlo být i více, pak se podívejte na e-shop STYLEBOP.COM, kde si jistě vyberete. Například tento kousek z dílny značky Marina Hoermarsedern je jasnou volbou.

Autor: STYLEBOP.COMAutor: STYLEBOP.COM

Milujete tradiční kousky, které nevyjdou nikdy z módy a jsou jakousi známkou luxusu a prestiže? Pak vám nemohou chybět ikonické kabelky značky Chanel. Ta je prototypem prvotřídní kvality a ženy s vkusem a stylem ji jednoduše musejí mít. Kabelky seženete v mnoha barvách, nicméně černá, béžová a khaki jsou to správnou volbou. Kabelky Chanel nakupujte na e-shopu DESIGNER-VAULT.COM.

Autor: DESIGNER-VAULT.COMAutor: DESIGNER-VAULT.COM

Ikonické a luxusní kabelky předvádí již desítky let také francouzská značka Yves Saint Laurent. Tato značka se představila prvně s oblečením a doplňky a dnes vyrábí také luxusní kosmetiku a prvotřídní parfémy. Pokud nechcete investovat do „obyčejné“ černé klasiky, pak vsaďte na limitovanou jarní edici se srdíčky, která vás dostane na výslunní.

Autor: MYTHERESA.COMAutor: MYTHERESA.COM

Článek Luxusní kabelky 5x jinak byl publikován 26. května 2017 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...