Vybavte se na letní soustředění a tábory dětskými reflexními vestami

Vybavte se na letní soustředění a tábory dětskými reflexními vestami

Prázdniny se blíží a s nimi i zvýšený počet dětských oddílů, sportovních klubů a tábornických tlup na komunikacích. Apelujeme na vychovatele, trenéry a pedagogy, aby nepodcenili bezpečnost svěřených dětí. Zdravotníci i oddíloví vedoucí by měli být předem připraveni a vybaveni dostatečným zdravotnickým materiálem, lékárničkami a preventivními bezpečnostními prvky pro ochranu dětí a zajištění jejich bezproblémového návratu domů. Reflexní vesty by neměly v povinném letním proviantu chybět.

Zvýhodněné akce pro nákupy preventivních bezpečnostních prvků

Společnost Altima, která je specializovaná na distribuci různorodých bezpečnostních prvků, aktuálně na svém webu altima.cz nabízí reflexní vesty za snížené ceny. Právě proto, že si pracovníci firmy uvědomují zajištění bezpečí dětí, zařadili reflexní vesty do sortimentu ve zlevněném módu. Nezáleží na věku dětí, každá dětská reflexní vesta i jakýkoliv bezpečnostní prvek se aktuálně prodávají s desetiprocentní slevou pro první nákup. Zajímavá je také nabídka balení a dopravy zdarma při nákupu nad tři tisíce korun.

Reflexní vesty pro děti všech velikostí a věku

Reflexní vesty pro děti se vyrábějí v mnoha typologiích. Reflexní vesta může být s potiskem i bez, se zapínáním vepředu či na boku, nebo jsou navlékací přes hlavu. Často jsou opatřeny potiskem, a tak můžete rozlišit jeden oddíl obrázkem s medvídkem a jiný se zajíčkem, apod. Doporučeny jsou celé reflexní balíčky, které jsou často darovány jako odměny při soutěžích a za sportovní výkony.

Bezpečnostní oblečení, tašky, čepice a nažehlovačky

Na webových stránkách altima.cz se můžete seznámit s rozmanitými bezpečnostními předměty, kam patří nejen reflexní vesty, ale i různé reflexní oblečení, tašky, nažehlovačky, batohy, potahy, šátky a čepice. Prevence není nikdy dost a je lepší neštěstím předcházet než později litovat.

Článek Vybavte se na letní soustředění a tábory dětskými reflexními vestami byl publikován 27. května 2017 v 20.30 v rubrice Dětská móda. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...