Jak mít dokonalé nehty?

Tagy:  lak, lak na nehty, gellak, gelové nehty, barvy, jaro, léto

Sponzorované odkazy:

Jak mít dokonalé nehty?

Nehty a celkově ruce jsou vizitkou a každé ženy a proto by měly vypadat stále naprosto senzačně. Ne každá žena má od přírody tak skvělé nehty, které by nepotřebovaly absolutně žádnou údržbu. Ruku na srdce, kdo nemá nehty někdy polámané a zašpiněné? Pakliže vykonáváte běžné denní činnosti jako je starost o domácnost a děti, případně práce na zahradě a vaření, nemohou být nehty přirozeně dokonalé. Jak si zajistit, aby byly ruce stále pěstěné a vypadaly reprezentativně? Máme pro vás pár skvělých tipů.

Nehty bez starostí

Nehty naprosto bez strarostí vá může zajistit praktivky každý nehtový salon, který se specializuje na nehty gelové nebo akrylové. Pomocí tipů, jež nahrazují přirozený nehet, a speciálního gelu nebo akrylu je vymodelován pevný nehet, který drží při téměř každé práci, neláme se, neodírá a vydrží I několik týdnů. Takové nehty snesou prakticky cokoliv a na vás je pouze jednou za čas přijít do salonu a nechat si nehty upravit. Cena gelových a akrylových nehtů se pohybuje od 300 do 2000 korun, přičemž záleží na regionu a kvalitě materiálu.

Autor: ASOS.COMAutor: ASOS.COM

Gel lak pro přírodní nehty

Co si zvolit, pokud chcete mít stále svoje nehty, gelové tipy vás nelákají a presto máte problém s tím, že se vám nehty lámají a klasická manirúra vám nestačí? Pak je zde skvělá metoda gel laku. Ten světlo světa spatřil již před několika lety a presto je stále velice populární, ba dokonce čím dál žádanější. Gel lak se aplikuje na vase nehty, aniž by bylo políčeno nehtové lůžky. Nehty jsou následně pevné, pružné a vydrží prakticky cokoliv. Cena gel laku se pohybuje ve stejné cenové hladině jako nehty gelové nebo akrylové a k mání jsou již téměř ve všech nehtových salonech.

Domácí péče vyžaduje čas a zručnost

O nehtíky se samozřejmě můžete starat i v pohodlí domova, o tom není pochyb. Nicméně pokud sázíte výhradně na pilování, laky na nehty a nehtové báze, pak se připravte na skutečnost, že se domácí manikúře budete muset věnovat I několikrát týdně. Klasické laky totiž příliš dlouho nevydrží a nehty po ěnkolika dnech mohou vypadat neupraveně. Vedle trpělivosti si proto připravte i jistou dávku času. Pravdou ale je, že ušetříte tisíce korun.

Článek Jak mít dokonalé nehty? byl publikován 6. června 2017 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...