K bazénu i k moři – obuv, bez které se neobejdete

Tagy:  obuv, trendy, léto, dovolená, sandále, móda, nakupování

Sponzorované odkazy:

K bazénu i k moři – obuv, bez které se neobejdete

Jakmile se vydáte na zahraniční dovolenou a dokonce k moři, pak si s sebou musíte zabalit nezbytnou obuv. Díky té budete moci chodit po horkém písku, pohybovat se po kamínkách, ale take dělat parádu u bazénu nebo ve městečku plném romantických kaváren a historických zákoutí. A jaké botky by vám na dovolenou 2017 rozhodně neměly chybět? Máme skvělé tipy, co vás nadchnou a navíc je seženete za skutečně dobré ceny.

Autor: SHOPBOP.COMAutor: SHOPBOP.COM

Mašličky letos letí

Trendem letošního léta jsou beze sporu mašle a mašličky snad všeho druhu a jakéhokoliv provedení. Pokud mašličky ve svém šatníku ještě nemáte anebo pouze v podobě spodního prádla, pak se právě na tuto drobnost nyní zaměřte. Jednoduché panmtofle s mašlemi jsu stylové a navíc velice komfortní. Nosit je tak můžete I po příjezdu z dovolené. Vsaďte na výrazné pastelové barvy, které se hodí k plavkám i šatičkám do města. Pantofle s mašlemi seženete v prodejnách Zara, Mango, ale take luxusnější od značek Gucci a Fendi.

Květinové motivy neomrzí

Co snad nikdy nemůže omrzet, jsou klasické květinové motivy. Ty se letošní jaro a léto hojně objevují snad ve všech moderních obchodech s oblečením, obuví a doplńky, proto opradu nebude složité nan ě narazit a pořídit si je do své sbírky. A jak by sandále nebo pantoflíčky s květinovými kreacemi měly vypadat? Je to zcela na vás. Obstarat si lze jednoduché kristusky s pár květinkami, ale take vysoké lodičky nebo střevíčky s aplikací kožené květiny nebo kytiček s kamínky. Inspiraci hledejte na e-shopech Barneys.com, Nordstrom.com nebo třeba v prodejnách Zara a Stradivarius.

Autor: SAVANNAHS.COMAutor: SAVANNAHS.COM

Tak trochu neviditelné

Pakliže pravidelně sledujete módní trendy a nic vám neunikne, pak jste si jistě stačili všimnout, že právě letos jsou v kurzu pantoflíčky a sandálky s průhlednými pásky. Ty jsou buď jednoduché anebo ozvláštněny o nejrůznější aplikace od kamínků, třpytek až kožených třásniček. Pořiďte sin a dovolenkovou party nebo na romantickou večeři ve dvou tak trochu neviditelné páry bot a buďte za hvězdu a módní ikonu v jednom. Zakoupit je můžete na stránkách polyvore.com nebo v prodejnách Dior či Fendi.

Článek K bazénu i k moři – obuv, bez které se neobejdete byl publikován 3. července 2017 v 12.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...