Kožené espadrilky - ty jednoduše musíte mít!

Tagy:  obuv, trendy, léto, dovolená, espadrilky, móda, nakupování

Sponzorované odkazy:

Kožené espadrilky - ty jednoduše musíte mít!

Trendem posledních let jsou v oblasti módy a speciálně obuvi stylové espadrilky. Ty lze nosit prakticky celý rok, vyjma zimy plné sněhu, a to jak pro volný čas, tak do zaměstnání. Espadrilek není nikdy dost a obzvláště ne takových, které opravdu vydrží dlouhé roky a stále budou vypadat jako zbrusu nové. A že jste si doposud nepořídili kožené espadrilky? Pak nastal ten správný čas pro jejich koupi.

Varianta, co se hodí ke všemu

Vždy je dobré mít ve svém repertoáru takové kousky, které se hodí naprosto ke všemu a které jednoduše nikdy neomrzí. Pořídit byste si proto měli například béžové kožené espadrilky s jemnými pruhy. Ty jsou senzační volbou například k džínům nebo kraťasům. Tyto espadrilky seženete na e-shopu SHOPBOP.COM za super cenu 1 899 korun.

Autor: SHOPBOP.COMAutor: SHOPBOP.COM

Myslete na horké dny

Na co v létě samozřejmě nesmíte zapomenout, jsou také oty s otevřenou špičkou a takové, ve kterých se nebudete potit a jež budou velmi komfortní. Skvělou variantou jsou například kožené espadrily ve stylu pantolíčků. Ty jsou jednak velice komfortní, ale zároveň vypadají skvěle k letnímu oblečení i k jednoduchým džínám. Cena těchto espadrilek je na e-shopu JOHNLEWIS.COM příjemných 2 350 korun.

Autor: JOHNLEWIS.COMAutor: JOHNLEWIS.COM

Milujete luxusní značky a nedáte na ně dopustit? Pak vás jistě nadchne skutečnost, že světové značky vyrábějí espadrilky jako na běžícím pásu. Jednou ze značek, co se na espadrilky specializuje, je například Kenzo. Tato značka představuje barevné espadrilky v koženém provedení, které jednoduše musíte mít. Cena espadrilek je na e-shopu LUISAVIAROMA.COM 5 505 korun.

Autor: LUISAVIAROMA.COMAutor: LUISAVIAROMA.COM

Nutno podotknout, že k letnímu oblečení a celkově k letní módě patří barvy a také mnoho ornamentů. K jednodušším džínovým kraťasům nebo třeba k černému overalu se skvěle hodí barevné espatrilky, které se rázem stanou třešničkou na dortu vašeho jinak obyčejného outfitu. Tyto trendy a luxusní espadrilky z kůže najdete na e-shopu MATCHESFASHION.COM.

Autor: MATCHESFASHION.COMAutor: MATCHESFASHION.COM

Neobejdete se bez podpatků a nosit je musíte prakticky každý den? Pak i vy si můžete pořídit espadrilky, aniž byste se vzdali chůzi na „vysoké noze“. Vsaďte například na tyto kožené sandálky ve stylu moderních espadrilek, které dokonale ladí například s denimovými šaty nebo klasickými džíny. Espadrilky na klínku najdete na e-shopu NORDSTROM.COM.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Článek Kožené espadrilky - ty jednoduše musíte mít! byl publikován 23. července 2017 v 12.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...