Léto sice nekončí, ale výprodeje jsou v plném proudu

Tagy:  oblečení, nakupování, móda, léto, výprodeje

Sponzorované odkazy:

Léto sice nekončí, ale výprodeje jsou v plném proudu

Léto je v tom nejlepším období, kdy děti mají hlavní prázdniny na počasí je prakticky denně krásné a teplé. Ideální čas na dovolenou a odpočinek, ale také na nakupování, neboť právě touto dobou naprosto vrcholí nejenom slevy, ale dokonce výprodeje. Ty se týkají módy všeho druhu a také vašich oblíbených butiků, jež bývají po celý rok velmi drahé. Kdy se tedy vypravit na nákupy? Ideálně co nejdříve, ať ulovíte ty nejlepší kousky prakticky za hubičku.

Nenechte se odradit

Možná jste se již do nakupování chtěli pustit, ale velmi rychle vás odradily davy lidí a take chaos, který v některých obchodech zavládl. Nenechte se těmito factory odradit, neboť se můžete připravit o opravdu skvělé kousky. Čím se však obrňte je trpělivost a take si připravte dost času. Procházet totiž kousek po kousku se vyplatí.

Jděte po dražší módě

Mnozí se automaticky vrhají na obchody, kde jsou největší slevové cedule. Obvykle je to běžná konfekce, kde se oblékáte I bez slev jako je HaM, Lindex nebo reserved. V těchto obchodech však sleva nebude zdaleka tak výrazná a výhodná, jako je tomu u dražších obchodů, které si zpravidla dovolíte jen zřídka kdy. Vydejte se proto jiným směrem a pořiďte si za pár tisíc takové kousky, za něm byste jinak utratili I desítky tisíc korun.

Autor: Thomas8047Autor: Thomas8047

Kam se vydat?

Otázkou tredy samozřejmě zůstává, kam se na slevy a především pro ty výrazné vydat. Pařížská ulice je už troche silný kalibr, nicméně je mnoho obchodů s luxusním zbožím, jež rázem budou dostupné. Zavítejte například do obchodního centra Chodov, kde je hned několik ,,lepších” butiků. Jedním z nich je například prvotřídní Karenn Millen, kde nyní pořídíte elegantní a kvalitní šaty I o polovinu levněji. Dalším obchodem je Versace jeand, Guess by Marciano, Gant, Gas nebo Karl Lagerfeld, kde si rovněž přijdete na své. Na co se rovněž zaměřte jsou obchody Van Graff nebo Peek and Clopenburg, kde pohromadě narazíte na luxusní značky Tommy Hilfiger, Hugo Boss nebo Armani a pokud budete opravdu hledat, můžete je pořídit I se slevou 70 %.

Autor: MIKI YoshihitoAutor: MIKI Yoshihito

Článek Léto sice nekončí, ale výprodeje jsou v plném proudu byl publikován 1. srpna 2017 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...