Letní šaty 4x jinak - které si ještě pořídit?

Tagy:  oblečení, nakupování, móda, léto, červenec, srpen, prázdniny

Sponzorované odkazy:

Letní šaty 4x jinak - které si ještě pořídit?

Žádné léto by se neobešlo bez pohodlného a lehkého oblečení, kde méně látky vždy uvítáte. Krátké sukně, kraťasy, vzdušné materiály, až průhledné topy, cropptopy a samozřejmě šaty. To všechno jsou módní kousky, bez kterých se v létě jednoduše neobejdete. A jaké šaty byste si v druhé polovině léta měli pořídit? Máme pro vás bezva tipy, které jistě náležitě oceníte a unosíte do práce i na procházku městem.

Zakryjte boky a zadeček

ne každá žena má postavu snů a mnohé dámy se snaží oblékat tak, aby zakryly své problematické partie. To může být v létě poměrně složité, neboť mnoho šatů je velmi krátkých. Nicméně existují i takové kousky, které jsou velice komfortní a zároveň vypadají naprosto skvěle. Vsaďte na áčkové sukně v delším provedení, které jsou chic, podle posledních trendů a navíc dokonale schovají zadeček i boky a celulitidu. Šaty pořídíte na e-shopu withchic.com za super cenu 715 korun.

Autor: withchic.comAutor: withchic.com

Vsaďte na krajku

Jedním z trendy materiálů, který snad nikdy nevyjde z módy, je například krajka. Ta se nosí prakticky po celý rok a nutno podotknout, že vypadá stále velmi pěkně a sexy. Pokud nevíte, jaké šaty si nyní pořídit, vsaďte právě na zmiňovanou trendy krajku. Místo jednoduché černé nebo bílé se však zaměřte na výrazné barvy a barevné kombinace jako je modrá nebo červená. Tyto šaty značky Tory Burch zakoupíte na e-shopu mytheresa.com za 9 899 korun.

Autor: mytheresa.comAutor: mytheresa.com

Volány jsou v kurzu

Letošní léto jsou opět v kurzu volánky, a to na mnoho způsobů. Obzvláště, pokud se teprve chystáte k moři na dovolenou, šaty s volánky by ve vašem kufru neměly chybět. Skvělou volbou jsou například takové kousky, kdy volánek lemuje vrchní část šatů a stylově odhaluje volná ramena. Šaty jsou nejenom velice sexy, ale také pohodlné, což v horkých dnech jistě oceníte. Tyo šaty navíc na e-shopu romwe.com můžete koupit již za super cenu 330 korun.

Autor: romwe.comAutor: romwe.com

Co do společnosti?

Chystáte se na divadelní představení, máte jít na schůzku svých snů anebo jste pozváni na překrásnou svatbu vaší kamarádky? Pak by vám neměly chybět takové šatičky, které můžete s klidem obléknout také do společnosti. Místo tmavých barev se zaměřte na trendy pudrovou a barevné aplikace, jež jsou pro léto jako stvořené. Takové šaty navíc využijete nejenom v létě. Cena šatů je na e-shopu net-a-porter.com 2 899 korun.

Autor: net-a-porter.comAutor: net-a-porter.com

Článek Letní šaty 4x jinak - které si ještě pořídit? byl publikován 10. srpna 2017 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...