Líčení v nude odstínech na podzim musíte mít

Tagy:  dekorativní kosmetika, líčení, make up, léto, podzim, novinky, beauty

Sponzorované odkazy:

Líčení v nude odstínech na podzim musíte mít

Milujete líčení, hry s make upem vás neuvěřitelně baví a vše, co je nové, doma musíte hned mít? Pak byste se koncem léta a začátkem podzimu, který je skutečně za rohem, měli zaměřit na nude odstíny, které jsou opět letošním hitem a jistě vás nezklamou. Nude líčení sluší naprosto všem tipům pleti a chybět by vám neměly. Máme pro vás pár bezva tipů, co vás okamžitě nadchnou.

Co by ve vaší kabelce nemělo chybět a co je třeba mít neustále po ruce? To je rozhodně praktická transparentní rtěnka v nude odstínu. Tu můžete totiž na rty aplikovat kdykoliv během dne a hodí se jak na pracovní oběd, tak na schůzku s přítelem. Vyzkoušejte tuto novinku značky Marc Jacobs, která vás dostane svoji hydratační dovedností a krémovou texturou. Rtěnku seženete na e-shopu net-a-porter.com za příjemných 710 korun.

Autor: net-a-porter.comAutor: net-a-porter.com

Trendem posledních let je nejenom tónování obličeje, ale také konturování. Nemáte zrovna uzoučký nosánek a výrazné lícní kosti? Buď můžete jít na plastickou operaci anebo si pořídit tuto konturovací a rozjasňovací paletku tvářenek, která je naprostou jedničkou. Dáky těmto malým pomocníkům budete mít lícní kosti jako topmodelky a výrazné rysy jako nikdy předtím. Cena paletky značky Nars je na e-shopu saksfifthavenue.com skvělých 1 295 korun.

Autor: saksfifthavenue.comAutor: saksfifthavenue.com

Nepotrpíte si zrovna na výrazné oční stíny, ale přesto nemůžete svá oční víčka nechat žilnatá a make upem nepolíbená? Pak si obstarejte tuto jednoduchou a kvalitní paletku očních stínů v nude barvách, která vám bude pomocníkem na každém vašem kroku. Tři odstíny doknale zbarví oční víčka a přesto budou oči vypadat velice jemně a přirozeně. Paletka očních stínů značky Hourglass je na e-shopu barneys.com k dostání za senzační cenu 1 360 korun.

Autor: barneys.comAutor: barneys.com

Pokud máte příliš suchou pokožku obličeje, pak byste se měli zaměřit na olejovou bázi make upů a krémů na pokožku, které nevysušují a nezpůsobují další problémy s kůží. Pakliže vám nesedí pudrové textury, pak vám nezbude, než si obstarat tekuté nebo krmové tvářenky, jež vám budou velice příjemné a navíc vydrží opravdu dlouhé hodiny. Vsa´dte například na tuto překrásnou paletku krémových tvářenek značky Tom Ford, jež jsou jedničkou na trhu mezi krémovými tvářenkami. Cena tvářenky je na e-shopu saksfifthavenue.com 1 800 korun.

Autor: saksfifthavenue.comAutor: saksfifthavenue.com

Článek Líčení v nude odstínech na podzim musíte mít byl publikován 7. září 2017 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...