Správná žena se bez kabelky neobejde

Správná žena se bez kabelky neobejde

Jen těžko byste hledali ženu, která doma nemá alespoň jednu kabelku. Většinou je to právě naopak. Kabelky přitahují ženy jako magnet. Malé, velké, sportovní i společenské. Milujeme je všechny. Jak najít tu dokonalou, která bude zdobit vaše rameno za každé situace?

Jak vybrat tu pravou

O bag kabelka Lila s tmavě modrými provazovými držadly, foto: different.czO bag kabelka Lila s tmavě modrými provazovými držadly, foto: different.cz

Výběr správné kabelky může být složitější, než se na první pohled zdá. Je jich tolik, že je vážně komplikované koupit takovou, která bude přinášet nejen radost, ale i užitek. Především ji vybírejte podle toho, kam ji budete nosit. Pamatujte na to, že do města se hodí jiná než na významnou společenskou akci. Dalším kritériem je velikost. Chcete nosit pouze telefon, klíče a parfém, nebo do kabelky dáváte i drobný nákup? Nezanedbatelným parametrem je váš styl. Pokud jste sportovního ražení, vybírejte kabelku, která bude korespondovat s vaším oblečením a obuví. Ženy vyznávající eleganci se zase zaměří na barvu a styl často oblékaných kostýmků či šatů. Kabelka musí ladit, ne vyčnívat. Správnou volbou pro všechny je nadčasový materiál i střih. Takový model vám vydrží i několik let, aniž by ztratil na svém půvabu. Tyto parametry splňují dámské kabelky OBag.

Oblíbené OBag kabelky

O bag kabelka MINI Ivory s provazovými držadly natural, foto: different.czO bag kabelka MINI Ivory s provazovými držadly natural, foto: different.cz

Plastové kabelky OBag jsou stále častěji k vidění na dívkách i ženách středního věku. Na výsluní se drží již několik sezón. A není divu. Jsou praktické, líbivé a nestárnoucí. Italská značka OBag stojí za výrobou silikonových módních kousků s luxusním vzhledem a minimálními nároky na údržbu. Pořídit je můžete buď v klasickém provedení, nebo korespondující s vaší vlastní představou. Skvělou možností je vlastní volba držadel. Zvolit si můžete z několika barevných variant i materiálových provedení. Pořídíte-li si jich víc, dopřejete si několik modelů v jednom. K dostání jsou ve třech různých velikostech, aby byly spokojené všechny milovnice kabelkové módy.

Článek Správná žena se bez kabelky neobejde byl publikován 24. září 2017 v 21.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...