Aby nožky nemrzly, oblečte si punčošky

Tagy:  punčochy, punčocháče, barevné punčochy, vzorované punčochy

Sponzorované odkazy:

Aby nožky nemrzly, oblečte si punčošky

Punčochy v chladném počasí zahřejí, barevně doplní outfit a zkrátka vypadají skvěle. Silonky jsou sice decentní a nenápadné, ale jsou z umělého materiálu a proto moc nezahřejí. Krom toho strašně škrtí v pase a někdy se dají natáhnout skoro až ke krku. Dejte šanci barvičkám a vzorům.

Barvy

Bílé punčocháčeBílé punčocháče Autro: sutiblr

Barevné punčocháčeBarevné punčocháče Autor: Lauren Hitchman

Černé punčocháče jsem naproti ideální, klidně se sílou i 100 DEN, je to sázka na jistotu, protože se hodí se naprosto ke všemu, hlavně k sytým barvám podzimu. Světlejší černou v podobě šedých punčocháčů zkombinujte s rezavou, šedohnědou nebo zlatohnědou. Zajímavě vypadají i s neutrální pískovou nebo khaki barvou.

Další možností jsou podzimní barvy v podobě bordó, tmavě zelené, fialové nebo šedé. Kombinování a ladění s celkovým outfitem vyžaduje notnou dávku citu a také záleží na vašem módním stylu. Žluté vypadají dobře s teplými šedými odstíny a limetkové zase s chladnou šedou. Oranžové a sytě fialové rozzáří tlumenou šedou a modré pak hnědou. Tmavě červená se dobře kombinuje s neutrální smetanovou nebo béžovou a petrolejová s odstíny hnědé. Zapomenout nemohu ani na čokoládově hnědé punčocháče, ke kterým se hodí petrolejová, tyrkysová, oranžová, fialová nebo smetanová.

Bílé punčochy se už dlouho nenosily a dokonce nějaký čas patřily mezi módní faux pas. Jestliže je na vás bílá barva moc ostrá, máte ještě na výběr ze smetanových tónů nebo s šedým akcentem. Bílé punčochy vždy ale noste se světlým outfitem.

Vzory

Punčocháče se vzoremPunčocháče se vzorem Autor: James Stave

Vzorovaných punčocháčů je všude plno a nebude problém ji některé z nich vybrat, hlavně teď, kdy s podzimními vzory je takřka roztrhl pytel. Vyzkoušet můžete vzor elegantní a decentní nebo krajku, kostky, puntíky a mnoho dalších ornamentů, které se budou hodit k vašemu oblečení nebo na zvolenou událost. Vzorované punčocháče jsou sice výrazný prvek, ale dají i dále kombinovat a experimentovat s něčím podobně výrazným.

Vzory a krajky se prý hodí jen na dlouhé a štíhlé nohy. To ale není pravda, pokud zvolíte správný vzor se správným umístěním, může vám nohy dokonce zúžit.

Článek Aby nožky nemrzly, oblečte si punčošky byl publikován 27. listopadu 2017 v 08.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Karolína Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...