SeeMyWish je nová kampaň italské značky BVLGARI

Tagy:  BVLGARI, Bulgari, Save the Children, SeeMyWish, kolekce šperků BVLGARI

Sponzorované odkazy:

SeeMyWish je nová kampaň italské značky BVLGARI

Italská značka Bulgari nese název po svém zakladateli řeckého původu Sotiria Bulgari. Luxusní šperky jsou inspirovány řeckým a římským uměním, které Sotirio obdivoval. Náušnice, náhrdelníky, náramky, brože a hodinky oplývají typicky jednoduchými, přesto nápaditými rysy. Odvážný materiál a propracovaný design, to je to, co dělá značku BVLGARI jedinečnou a žádanou.

Kampaň pro Save the Children

Během letošní vánoční sezóny se chystá BVLGARI spustit kampaň SeeMyWish na sociálních sítích. Za každé sdílení videa s kampaní přispěje Bulgari dolar do sbírky organizace Save The Childen, jež pomáhá ohroženým dětem. Bulgari s organizací spolupracuje již od roku 2009 a společně pomáhají dětem po celé světě, které to nejvíc potřebují. Investují do jejich vzdělání, poskytnou jim rychlou humanitární pomoc a bojují proti chudobě. Prostředky, které Save The Childen vybere, byly již investovány do mnoha projektů v 33 zemích světa a pomohly tak miliónům ohrožených dětí. Značku Bulgari velmi těší, že organizace mohla vyškolit učitele pro děti, že zasahuje při humanitárních katastrofách, zlepšuje postavení mladých lidí ve společnosti a mnoho dalšího, proto se rozhodla prodloužit spolupráci na další tři roky, během kterých bude investovat do budoucnosti dětí a mladých lidí.

označení Save the Childrenoznačení Save the Children Save the Children

Dobročinná akce SeeMyWish se zrodila z iniciativy celebrit, které natočily videa nebo vyfotily selfie se zavřenýma očima. K tomu ještě Bulgari navrhla speciální kolekci prstýnků, přívěšků a náramků v typickém italsko-řeckém stylu pro Bulgari známý.

Kolekce Save the Children

Prstýnek Save the Childen je vyroben ze stříbra a střední kroužek vyplňuje černá keramika. Horní část zdobí značka BVLGARI a vnitřní zase označení Save the Children.

Prstýnek BVLGARI Save the ChildrenPrstýnek BVLGARI Save the Children BVLGARI

Náramek Save the Childen je vyroben ze stříbra a černé keramiky. Najdete na něm značku BVLGARI a také označení Save the Childen se znakem organizace.

Náramek BVLGARI Save the ChildrenNáramek BVLGARI Save the Children BVLGARI

Náhrdelník s nastavitelnou délkou 38–45cm zdobí přívěšek v podobě malého kotoučku ze stříbra se středem černé keramiky. U nastavitelného zapínání opět nechybí informace o tom, že koupí náhrdelníku přispíváte na organizaci Save the Children.

Náhrdelník BVLGARI Save the ChildrenNáhrdelník BVLGARI Save the Children BVLGARI

Mnoha dětem se sny nikdy nesplní, ale každé dítě si zaslouží budoucnost.

Článek SeeMyWish je nová kampaň italské značky BVLGARI byl publikován 11. prosince 2017 v 08.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Karolína Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...