Vy ještě nemáte ponožkové kozačky?

Tagy:  ponožkové kozačky, podzimní trend, trendy kozačky

Sponzorované odkazy:

Vy ještě nemáte ponožkové kozačky?

Trend ponožkových kozaček k nám dorazil již na podzim a těší se stále větší oblibě. Tyto kozačky vypadají v podstatě jako lodičky nebo balerýnky s ponožkami nebo podkolenkami. Jen se nosí pohodlněji než samotné lodičky, ale ponechávají si jejich sexy vzhled a k tomu perfektně zahřejí. Určitě dostanou i vás, přesvědčte se.

Kotníkové ponožkové kozačky

Kozačky JoaneKozačky Joane Autor: botovo

Kozačky LiorKozačky Lior Autor: botovo

Horní elastická část připomínající ponožku krásně přilne a vykreslí svůdný kotník. Jednoduše se obouvají a dají se kombinovat s elegantní i ležérní módou. V případě, že zvolíte model do špičky s úzkým podpatkem tak vám prodlouží nohy dokonce dvojnásobně. V případě, že vysoké a k tomu ještě úzké podpatky odmítáte, můžete si vybrat model s kulatou špičkou a hrubým nízkým podpatkem, jsou komfortnější, a i ony dodají šmrnc. Konkrétně ty od značky Vices v sobě nesou dva trendy zároveň, a to semiš a ponožkový vzhled.

Vysoké ponožkové kozačky

Kozačky ShanonKozačky Shanon Autor: botovo

Stejně jako kotníkové, tak i vysoké ponožkové kozačky mají horní elastickou část, které sahá až ke kolenům. Pletená část připomínající podkolenky může být buď jednobarevná nebo se vzorem. Pruhy, proužky nebo hvězdičky na sebe připoutají ještě více pozornosti.

Jak nosit ponožkové kozačky

Ke kotníkovým ponožkovým botám noste nejlépe přiléhavé džíny, legíny nebo kalhoty s ohrnutými nohavicemi.

Vysoké ponožkové kozačky vypadají nejlépe se sukní, šortkami nebo šaty, ale dají nosit také na legíny nebo velmi úzké kalhoty, které dokonale kopírují tvar nohou.

Doladění už je jen na vás, fantazii se meze nekladou. Pokud si pořídíte jednobarevné boty, tak to bude mít jednodušší. V případě, že zvolíte vzorované, tak se snažte outfit ladit ve stejně uvolněném duchu, dokonce můžete použit doplňky v barvě vzoru.

Tak co říkáte? Podlehnete jim i vy? Já určitě, hned si jdu nějaké vybrat z výprodeje.

Článek Vy ještě nemáte ponožkové kozačky? byl publikován 15. ledna 2018 v 15.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Karolína Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...