Jak být hvězdou i v pohodlí domova

Jak být hvězdou i v pohodlí domova

Být za každé situace upravená a stylová je touhou snad každé ženy, stejně tak jako je snem nejednoho muže takovou ženu mít po svém boku. Tento cíl je splnitelný, vždyť na ulicích denně potkáváme mnoho krásných žen, ale ruku na srdce, dbáme o svůj vzhled tak pečlivě, i když jsme v soukromí domova?

Župan jako stylový doplněk

Přiznejme si, že většina z nás bere chvíli, kdy se za námi zavřou vchodové dveře, jako okamžik, v jaký můžeme pečlivě načesané vlasy stáhnout do drdolu, vysoukat se z upnutých džínů, a podprsenku zahodit do dáli. To je samozřejmé, jenže co dál? Halíme se do partnerova vyřazeného trička a ušmudlaných tepláků, anebo se snažíme vypadat pohledně i tam, kde nás nikdo nevidí? Domácí a pohodlné oblečení nemusí nutně být i nevzhledné. Například dámské župany nejsou vždy jen huňaté svršky univerzální velikosti, můžou to být i kousky, na jakých budeme moci oči nechat. Zahalit se doma do luxusního saténu v jemných ženských barvách je dobrý tah nejen z hlediska partnerského života, ale především s ohledem na naše sebevědomí, které nebude raněno při každém náhodném pohledu do zrcadla. Zdravé sebevědomí je nepochybně jedna z nejdůležitějších věcí, co můžeme v životě mít, je tedy namístě jej předávat i dalším generacím. Proto i našim dcerám, ať už malým princeznám, či dospívajícím slečnám, můžeme udělat radost a v okamžiku, kdy již odrostly pohádkovým postavičkám, jim pořídit svým způsobem netradiční dětské župany.

foto: shineandshine.czfoto: shineandshine.cz

Cítit se doma příjemně

To jak působíme na své nejbližší, ovlivní i prostředí, ve kterém vystupujeme. Je samozřejmé, že vybavení domova ovlivňuje naše nálady a pocity, proto nezapomínejme na detaily, které nám vždy vykouzlí úsměv na tváři. Takovou drobností jsou například luxusní hodiny na zeď. Na hodiny se v zařizování domova povětšinou zapomíná, jsou brány jen jako informativní nutnost. Není na škodu z nich ale udělat hlavní doplněk a těšit se z pohledu na ně každý den.

Článek Jak být hvězdou i v pohodlí domova byl publikován 20. ledna 2018 v 20.45 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...