Cvičební úbor pro pohodové cvičení

Tagy:  dámské tepláky, dámské body, Venušiny kuličky, posilování pánevního dna

Cvičební úbor pro pohodové cvičení

Když se řekne cvičební úbor vybavím si příšerné modré trenýrky nebo tepláky s gumičkou na nohavicích, bílé tričko a cvičky. My se ale v tomto článku budeme bavit o moderních teplácích, mikinách a dalším pohodlném oblečení na cvičení.

Tepláky

Tepláková souprava, foto: ModovoTepláková souprava, foto: Modovo

Pohodlné dámské tepláky si vyberte z měkkého materiálu. Ověřte si složení textilního materiálu – minimálně 80% bavlny a kolem 10% elastanu. Důležitý je rovněž střih, který dokonale sedne vašemu typu postavy. Stylové tepláky mohou být úzké nebo volné, záleží, v čem se cítíte lépe. Nebojte se ani zajímavých zdobných detailů, jako jsou lampasy po stranách nebo flitry nebo zajímavý nápis. V teplácích nemusíte chodit jen do posilovny nebo ležet doma, v nabídce je mnoho luxusních modelů, ve kterých můžete vyrazit i ven v kožené nebo džínové bundě.

Body tričko

Dámské body, foto: ModovoDámské body, foto: Modovo

Body tričko můžeme vidět nejčastěji na gymnastkách, které s ním musí být ohromně spokojené oproti obyčejnému tričku. Sexy dámské body krásně přiléhá k tělu a v rozkroku má zapínání na háčky, takže se nevyhrnuje. Vybrat si můžete v rozmanitých vzorech a střizích, s krátkým nebo dlouhým rukávem, anebo pouze na ramínka. Body se dá taky bezvadně zkombinovat s bokovými tepláky a mikinou. Stylový a zároveň pohodlný outfit je rázem na světě.

Pohodlné cvičení

Venušiny kuličky, foto: dobrysexshopVenušiny kuličky, foto: dobrysexshop

A nyní k tomu pohodlnému, ale důležitému cvičení, které mnoho žen zanedbává. Když už máte připravené pohodlné oblečení na cvičení, pořiďte si k tomu ještě příjemné venušiny kuličky pro pohodlné cvičení. Pokud si myslíte, že jde pouze o erotickou hračku, jste na omylu, protože mají i zdravotní účinky. Jedná se o dvojici spojených plastových kuliček, které uvnitř skrývají další malou kovovou kuličku. Jsou tam z toho důvodu, že při pohybu jemně vibrují a stimulují vnitřní svaly pochvy a zároveň i příjemné potěšení. Posílené pánevní dno je prevencí proti úniku moči, přináší lepší orgasmus, odstraní bolest zad a posílit by se mělo hlavně po porodu.

Článek Cvičební úbor pro pohodové cvičení byl publikován 24. února 2018 v 00.00 v rubrice Sportovní oblečení. Autorem článku je Karolína Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...