Otto Schachner – stylové pracovní oděvy, které musíte mít!

Otto Schachner – stylové pracovní oděvy, které musíte mít!

Hledáte-li kvalitní oblečení, které vás ochrání a zároveň vám poskytne dostatek pohodlí, pak zaostřete na pracovní oděvy šité dánskou jehlou s označením OS. Produkty Otto Schachner totiž patří kvalitativně i designově k těm nejlepším ve své kategorii. Do jakých pracovních oděvů a ochranných pracovních pomůcek vás OS oblékne?

Pracovní oděvy a obuv z Dánska jsou TOP

Dánský výrobce pracovních oděvů, obuvi a ochranných pomůcek Otto Schachner není na trhu žádným nováčkem. Bezpečností při práci se zabývá už více než 70 let a právem se řadí k evropské špičce. Mnozí na produkty OS nedají dopustit. OS tvoří totiž tým pečlivě vybraných specialistů, kteří se zajímají o potřeby svých zákazníků a zabývají se i těmi nejmenšími detaily. Díky tomu vyrábějí výjimečné produkty vyhovující náročnému pracovnímu prostředí svých zákazníků.

Oblečení a boty z dílny OS

Pracovní oděvy OS nijak nevynikají křiklavými barvami nebo několika odstíny na jednom kusu oblečení. Naopak. Jsou decentní, vhodné jak do zaměstnání, tak pro volný čas a sluší jak světlým, tak i tmavým typům mužů. V nabídce OS najdete bundy, kalhoty, vesty, košile, trička, spodní prádlo, pásky i čepice a rukavice. Velmi oblíbené jsou ponožky OS do extrémně náročných klimatických podmínek, které si rádi oblečete při třeskutých českých mrazech.

Pracovní obuv OS je vyráběna exkluzivně v ČR specialisty na pracovní a outdoorovou obuv společností Prabos plus a.s. Vybírat můžete ze třech řad obuvi:

  • Snake – s extrémně ohebnou podrážkou podporující přirozený pohyb chodidla
  • Black & Red – s odolnou podrážkou a anatomicky tvarovanou stélkou
  • Blue Edition – s nebarvící podrážkou a anatomicky tvarovanou stélkou

Potřebujete doplnit šatník o funkční a hezké oblečení do práce i po ní? Podívejte se po značce OS u profíků na pracovní oděvy a ochranné pomůcky TOMIS CZ (tomiscz.cz). Rádi vám poradí, jaké oblečení vám bude dobře sloužit.

Článek Otto Schachner – stylové pracovní oděvy, které musíte mít! byl publikován 6. března 2018 v 19.00 v rubrice Pánská móda. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...