Sladění v jarních trendech 2018

Tagy:  jarní trendy 2018, květinový vzor, barvy roku 2018, jaro 2018

Sponzorované odkazy:

Sladění v jarních trendech 2018

Jak je to letos s jarními trendy? Ano, jaro bude opět hýřit barvami a různými vzory. Přichází ale malá změna v podobě sladění outfitu do jedné barvy nebo jednoho vzoru. Čtěte dál a dozvíte se do jakých barev a vzorů se obléci a také jak správně kombinovat a doplňovat outfit pro dokonalý sofistikovaný vzhled.

Barvy

Oranžová barvaOranžová barva

Fialová barvaFialová barva Zdroj: Zara

Perfektním restartem po zimním spánku bude oranžová barva, které dodává energii a září optimistickým světlem. Velmi dobře vypadá broskvový odstín růžové, který není tak křiklavý a velmi dobře si rozumí s béžovou, světle hnědou a také holubí bílou barvou. Odstín zmíněný jako poslední je také jedním z odstínů barev, po kterém letos jaro zatoužilo a mísí v sobě bílou, šedou a fialovou barvu, takže patří mezi neutrální odstíny pro jednoduché kombinování s ostatními barvami. A nyní pomalu navazujeme na královnu barev letošního roku a je jí světlá i tmavá fialová barva. Její světlejší odstín nejlépe sedne k dalším pastelovým odstínům a ten tmavší zase k oranžové barvě.

Vzory

Květinový vzor na světlém podkladuKvětinový vzor na světlém podkladu

Květinový vzor na tmavém podkladuKvětinový vzor na tmavém podkladu Zdroj: Zara

Květinový vzor nikdy nechybí mezi jarními trendy. Letos se zaměřte na orientální potisky růžových a žlutých květin na světlém i tmavém pozadí. Je skvělé, že do květinového vzoru se můžete obléci od hlavy až po paty, jen si dávejte pozor, aby k sobě květinové vzory ladily. Pokud přeci jen trochu váháte, zkombinujte květinové vzory s proužky, které jsou i opět v kurzu a květinový vzor vedle nich mnohem lépe vynikne.

Květinové vzory nemusíte ale nosit jen na oblečení, ale můžete nechat rozkvést i své doplňky. Výrazným doplňkem může být třeba kabelka nebo boty a dokážou bezvadně doplnit jednoduchý outfit. Stačí maličkost a vy se s ní můžete nenásilnou formou zviditelnit a zároveň ukážete, že se aktuálních módních trendech vyznáte.

Mezi další zajímavé detaily jara patří pásky, průhledné materiály a spojení roztrhané ležérnosti s elegancí.

Článek Sladění v jarních trendech 2018 byl publikován 9. března 2018 v 08.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Karolína Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...