Vestičky aneb oblečení nejen pro pány

Tagy:  vesty, vestičky, dámské vesty

Sponzorované odkazy:

Vestičky aneb oblečení nejen pro pány

Existovat bez mužů? To nejde. Muži se nám promítají doslova do celého života. Přinášejí nám rozptýlení a časem se nám dostanou až „pod kůži“. Mužské a pánské prvky, aniž si to uvědomujeme, nacházíme i v módě. Dalo by se říci, že letošní rok se s nimi roztrhl doslova pytel.

Vesty nejen do zimy

S příchodem jiného počasí přichází i nutná výměna šatníku. Kromě podzimních bund a kalhot nesmí v žádném pořádném šatníku chybět kvalitní dámská vesta. Nosit se dají nejen v chladném zimním a podzimním počasí, ale také na jaře nebo v létě. Jarní vesty se liší od podzimních odlehčeným materiálem a světlejšími pastelovými barvami. V módě jsou nyní v kurzu pestré, vzorované vesty z hladkého úpletu, které zdůrazňují línii postavy.

Jak nosit vesty?

Vesty a vestičky lze nosit v podstatě ke každému oblečení. Někdy je můžete nosit na tričko nebo blůzku, svetr či mikinu, ale také na šaty nebo halenku. Odvážnější dámy si je mohou obléknout rovnou na nahé tělo. Trendy jsou vesměs vesty pánské, které mohou být různě těsné a veliké. Najdou se i takové vesty, které končí těsně pod poprsím. U takového stylu nacházíme především vliv let sedmdesátých. Nejlépe se pod ně hodí košile, k tomu si ještě stačí nasadit široký klobouk a velké sluneční brýle a jsme připraveny vyrazit na slunná místa teplých krajin.
Pokud nechcete investovat do nové vesty, ale i tak byste jednu vlastnila, koukněte se do šatníku vašeho dědečka. I taková vesta po dědečkovi nám může prokázat službu a vyhoupnout nás mezi vyvolené, kteří si dokáží s módou především hrát. Pokud vám bude vesta o něco širší, bude lepší, když ji necháme volně rozepnutou. Volné vestičky lépe vyniknou, pokud si pod ně navlékneme například těsné bavlněné tričko, na nohy úzké kalhoty a náš look bude téměř dokonalý.

Barevné kombinace

Vesty se vyrábějí v různých designech, tvarech a k výrobě se používá široká škála materiálu. Letošní rok dává přednost barevným variacím. Nedivte se, pokud v ulicích evropských metropolí často potkáte slečny, které se zřejmě vzhlédly v módě divokého západu, nohy jim krášlí koně a místo kalhot chodí v krátký džínových šortkách a bonbónkem celého vzhledu zůstává právě zmíněná vestička.
Opravdu IN je výrazně modrá barva, která vám dodá energii. K takové vestě doporučuji bílý svetr nebo světlejší mikinu. Černobílé pruhování je klasické a nadčasové, nemusíte se tedy bát, že by jste si musela příští rok kupovat nový model. Blonďaté slečny vyniknou v tónech světle modré barvy s bílou kombinací.

Článek Vestičky aneb oblečení nejen pro pány byl publikován 15. února 2010 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...