Turecké kalhoty jsou IN

Tagy:  kalhoty, turecké kalhoty, aladinky, harémky, orientální kalhoty, orient

Sponzorované odkazy:

Turecké kalhoty jsou IN

Stále oblíbenějšími se stávají kalhoty s tureckým sedem ať už v klasickém nebo riflovém provedení.

Jarní nákupy

Ještě než vyrazíte na jarní lov oblečení a doplňků, přečtěte si tento článek, který vás seznámí s naprostým trendy kouskem oblečení do šatníku mnohých žen. Co by vám zajisté nemělo chybět, jsou turecké kalhoty. Pořídit si je mohou nejen dámy, ale také pánové. Jedná se o uvolněnou, ale zároveň hodně sexy módní kalhoty, které si zajisté zamilujete i Vy.
Tyto kalhoty jdou dobře kombinovat např. s krátkým topem a páskovými střevíci na vysokém podpatku, či delším tílkem a celou řadou doplňků.
Turecké kalhoty jsou ideálním modelem nejen do města, ale také do práce či společenské akce a večírky. Jsou nesmírně pohodlné a navíc neuvěřitelně IN.

Turecké kalhoty

Turecké kalhoty se díky své pohodlnosti staly velkým hitem roku 2009 a nejinak tomu bude i v roce letošním. Tento nepřehlédnutelný kousek oblečení byl viděn doslova na každém přehlídkovém mole. Vybírat můžete z široké nabídky tureckých kalhot od vyloženě streetových a teplákových až po kalhoty elegantnějšího vzhledu, různých délek, materiálu, výšek pasu a střihu.

Inspirace orientálního stylu

Nejen na přehlídkových molech, ale také v buticích a obchodech se objevily kalhoty inspirované orientálním stylem – zvané turecké. Můžete je znát také pod názvem aladinky či harémy. Ovšem pozor, tyto kalhoty si nemohou dovolit všechny ženy. Křivky zadečku se totiž spouští až na stehna. Letošní jaro a léto bude doslova prokleto tureckými kalhoty. Už teď se můžete těšit na celou řadu šortek z lehkých úpletů nebo bavlny právě v tureckém střihu.

Inspirace

Pokud nepatříte zrovna mezi nejhubenější a nejvyšší ženy, a ráda byste propadla trendy tureckým kalhotám, doporučíme vám, jak tyto kalhoty nosit a správně kombinovat, aby ste přitahovala pozornost mužských oči. Turecké kalhoty si můžete představit jako řasenou sukni. To znamená, že objemný neforemný kousek doladíte sexy přiléhavými kousky. Např. obepnutým tričkem, krátkou bundičkou, vysokými kozačkami, barevnými doplňky apod.
Při nákupu tureckých kalhot mějte na paměti hlavně typ své postavy. Tento střih sluší hlavně štíhlým a vysokým ženám. Ovšem bohaté řasení umí zakrýt silnější stehna, což se už nedá říci o silnějším pase a bocích. Nevýhoda tureckých kalhot je, že opticky zkracují nohy, měly by si je tedy pořídit spíše majitelky dlouhých nohou. Dovolit si je mohou všechny věkové kategorie. Záleží jen na vás, na vašem stylu, hravosti a sebevědomí.

Článek Turecké kalhoty jsou IN byl publikován 26. února 2010 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...