Kabelkové zrcátko vám nesmí chybět

Tagy:  zrcátko, kabelka, líčení, makeup, vzhled

Sponzorované odkazy:

Kabelkové zrcátko vám nesmí chybět

Zrcátko je věc, kterou žena potřebuje. Využívá ji doma a samozřejmě také na cestách. K tomu poslouží kapesní zrcátko, které slouží především ke kontrole make-upu. Dopřejte si překrásné kabelkové zrcátko, které bude rovněž skvělým módním doplňkem.

Elegantní a vkusné

Pěkné pruhované modro-růžové zrcátko je jednoduché a stylové. Kovový lesk zdobený třpytivými kamínky a perličkami přímo okouzlí. Je tak trochu návratem do doby Marie Antoinetty. Zrcátko v decentní černé a stříbrné by potěšilo každou ženu. Kulaté kovové zrcátko jehož vrchní strana je kombinací několika různých materiálů je skutečně originálním kouskem. Překrásná stříbrná s vyrytým motivem a zdobením červenými kamínky je skvělou volbou pro všechny milovnice čisté elegance. Kromě tradičních kulatých zrcátek můžeme narazit i na méně tradiční tvary, jako je například hranaté zrcátko v růžovém obalu s abstrakcí.

Tisíce variací na téma eleganceTisíce variací na téma elegance

Oblíbená srdíčka

Srdce a srdíčka jsou motivy, které získaly velikou popularitu. Zrcátka v tomto tvaru není obtížné sehnat. I jako dárek jistě potěší jednoduché barevné srdíčko, ukrývající normální a zvětšovací zrcátko. Fialové kovové srdíčko s něžným motivem ptáčka je rozhodně kouzelné. Zrcátko v kovu s drobnými kvítky dýchá čistou elegancí. Malé plastické stříbrné srdíčko lze připnout jako přívěsek ke klíčům či kabelce. Bude jej tak mít vždy po ruce.

Věčná srdíčkaVěčná srdíčka

Veselé a vtipné

Roztomilá veselá zrcátka s motivy zvířátek jsou vhodnou volbou pro dívky a slečny, které touží být originální. Pěkná hravá zrcátka potěší svého majitele každým pohledem na ně. Veselý hrošík na modrém pozadí s květy je decentní a zajímavý. Roztomilá sova v hnědé a béžové barvě je jedinečným kouskem, vhodným nejen pro malé holčičky. Usměvavý mráček působí vskutku originálně a netradičně. Jako zrcátko je také velmi univerzální. Tmavě růžové zrcátko s bílým trochu abstraktním motivem obličeje zaujme na první pohled. Radostná a hravá jsou zrcátka s barevnými slony na černém či bílém pozadí jsou fascinující ukázkou skvělého nápadu designérů. Jednoduchý motiv pandy na červeném podkladu potěší nejednu mladou slečnu.

Veselá a hraváVeselá a hravá

Originální kousky

Někteří z nás ocení především originalitu. Stříbrné zrcátko s květem je překrásné, možná však trochu nepraktické. Kovová kulatá zrcátka ve stříbrné a modré barvě jsou skvělými módními doplňky. Jednoduché kulaté zrcátko posázené drobnými růžovými kamínky působí elegantně a žensky. Za skutečný umělecký kousek lze považovat zrcátko s oblými hranami a zajímavým motivem na vrchní straně.

Vyberte si originální kousekVyberte si originální kousek

Článek Kabelkové zrcátko vám nesmí chybět byl publikován 30. května 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...