Pánské tričko polo z módy nikdy nevyjde

Tagy:  polo, triko, tričko, móda, klasika, sportovní móda

Sponzorované odkazy:

Pánské tričko polo z módy nikdy nevyjde

S dodnes velmi oblíbeným tričkem polo přišla na trh světově známá a proslulá značka Lacoste již v 19. století. Součástí kolekcí bylo především jako sportovní tričko vhodné na tenisová utkání. Dnes jej již muži ale i ženy oblékají při nejrůznějších událostech, jako součást sportovního oděvu však i nadále zůstává.

Polo kdysi a dnes

Móda polo triček se posouvá stejně jako móda čehokoli jiného. U polo trik se jedná především o obměnu materiálu, barvy a vzoru. Zatímco první polo tričko bylo jednoduché bílé z materiálu pique, v dnešních dnech jsou nabídky tak široké a pestré, že v nich nalézáme stále nové a zajímavé kousky. Od původního velmi prostého prototypu se jistě liší světle modré polo triko s knoflíčky a zdobením na prsou.

Pruhované modely

Proužky a pruhy nemizí ba naopak, stále se vyskytují v módních kolekcích. Polo trika jsou pruhy zdobená velice často. Mohou mít různou šířku a četnost a kombinovat nejrůznější barvy. Černá a bílá zůstávají neotřelou klasikou. Na tričkách se mohou také vyskytovat nášivky, nápisy a podobně. Černé polo s nepříliš silnými bílými proužky se stane oblíbenou součástí pánského šatníku. Tmavě modrá v kombinaci s bílou je také již téměř tradiční. Bílý podklad se zdvojenými černými pruhy je zajímavou a neokoukanou variantou.

Barevná a hravá polo trička

Kromě pruhů jsou dnes pro polo typické také barvy. V módních kolekcích narazíme a trika všech možných barev. Pruhovaný vzor je stále oblíbený a přetrvává. Střídající se červené a tmavě šedivé pruhy vypadají vkusně a originálně. Slabé modré a tmavě modré proužky dělají skvělý dojem, ať už takové triko vezmeme kamkoli. Modrý základ s tenoučkým bílým a černým proužkem je skvělou variantou pro ty, kterým polo připadá příliš uniformní a nudné. Podobně je tomu také u zelinkavého polo se zdvojenými tenkými bílými a černými proužky.

Jednoduché polo

Polo nemusí být vždy zdobeno proužky. Také jednoduchá jednobarevná trika mohou vypadat fantasticky. Tlumená oranžová s drobnou výšivkou se hodí při každé události. O něco originálnější a méně všední variantou je světloulince růžové polo triko s šedým potiskem v oblasti boků. Se světlemodrým kouskem zdobeným proužkem kolem rukávů a límečku neuděláme chybu.

Článek Pánské tričko polo z módy nikdy nevyjde byl publikován 10. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Pánská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...