Gelové nehty ano, či ne?

Tagy:  gelové nehty, nehty, manikúra, manikér, studio, gelovky, ruce

Sponzorované odkazy:

Gelové nehty ano, či ne?

Toužíte po krásných nehtech? Máte vaše nehty slabé, lámavé a nelíbí se vám jejich tvar? Přemýšlíte o tom, že si necháte udělat nové nehty? Váháte? Pokud ano, přečtěte si následující řádky a poté se rozhodněte.

Krásné nehty

Jistě i vy se každý den setkáte s dívkou či dámou, která má nádherně upravené nehty. Ovšem otázkou je, zdali jsou nehty jejich či umělé. Mnohdy už na první pohled poznáte, že nehtová krása není přirozená, ale musely se svěřit do rukou odborníků. Gelové nehty se stále mnohem více dostávají do módy. Ženy si je zamilují a dokonce si bez nich ani nedokáží představit dál žít. Ale také existuje celá řada žen, která tyto nehty už nechce doslova ani vidět? V čem to je?

Upravené nehty je základ každé ženy, autor: nightroseUpravené nehty je základ každé ženy, autor: nightrose

Přirozená vs. umělá

Spousta žen si řekne, že gelové nehty nevypadají přirozeně, že se nedají „nosit“, překážejí nebo že se nehodí do vaší práce či domácnosti. Druhá strana žen s tím problém nemá.
Pokud si vaše nehty necháte upravit u profesionála, může vám i z krátkých a lámavých nehtů vykouzlit nádherný a čistý tvar. Profesionální manikér vám doporučí optimální délku a zdobení, že ani vaše okolí nepozná, že nehty jsou profesionálně upraveny.
Jestliže toužíte ale vykouzlit z krátkých nehtů dlouhé a svůdné nehty, není nic jednoduššího, než vyzkoušet umělé nehty. Nezkoušejte si tyto nehty lepit a upravovat sama, většinou to nedopadne dobře. Raději zavítejte do profesionálního nehtového studia, kde vám vykouzlí překrásný look vašim rukám.

Nehtové studio, autor: FingNehtové studio, autor: Fing'rs

Gelová krása

Pokud jste se pro gelové nehty rozhodla, mějte na paměti, že nejdůležitějším krokem je – výběr studia či manikéra. Raději si obejděte pár manikérů, podívejte se, jak nehty dělají a jestli i tak budete váhat, zeptejte se některých zákaznic, jak jsou s prací spokojené.
Může se stát, že zaplatíte poměrně velké peníze a vaše gelové nehty vám vydrží pouze pár dnů. Proto se ptejte, dejte na rady a mnohá doporučení.

Francouzské gelové nehty, autor: jerineFrancouzské gelové nehty, autor: jerine

Umělé nehty

Umělé nehty sice vypadají krásně, ale víte, co se všechno děje s vašimi nehty? Manikér je vám různé zbrousí, ohladí – tudíž ještě více oslábnou a mají tendenci se lámat. Vaše nehty nemohou dobře dýchat, jsou potřeny celou řadou chemikálií apod.
Umělé nehty navíc musíte upravovat snad mnohem více než vaše přirozené nehty. Podle toho, jak rychle vám rostou, je nutné tzv. doplnit gel. To znamená opět projít procedurou broušení a lakování.
Jestliže jdete na gelové nehty poprvé, zamyslete se nad tím, jakou délku zvolit. Doporučovala bych zvolit raději kratší délku, více přirozenou, která nebude zezačátku příliš překážet při běžných povinnostech. Chcete-li gelové nehty pouze na plesovou, svatební či jinou příležitost, délka a zdobení je čistě jenom na vás. Vybrat si můžete z celé řady vzorů, tvarů a barev.

Extravagantní umělé nehty, autor: pumpkincat210Extravagantní umělé nehty, autor: pumpkincat210

Co to stojí?

Pokud gelové nehty máte, víte jaká je zhruba měsíční investice. Ceny za zhotovení gelových nehtů se pohybují různě, přibližně od 300 Kč až po 900 Kč.
A když jsme u těch peněz, jistě mi dáte za pravdu, že sebrat peníze s dlažby s dlouhými gelovými nehty je doslova oříšek. Nebo napsat takovou SMS zprávu, to také dá zabrat. V tomto případě vás nehty zcela jistě budou „zlobit“, ale stačí jen chvíli trénovat a zvyknout si a ani vám nepřijde, že nějaké gelovky máte. Při otázce zdali gelové nehty ano, či ne, nelze odpovědět – záleží na každém z vás.

Článek Gelové nehty ano, či ne? byl publikován 6. října 2010 v 00.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...