Sněhule Roxy a DC

Tagy:  Sněhule Roxy, sněhule DC

Sponzorované odkazy:

Sněhule Roxy a DC

Pohodlí a styl, to vyžaduje od bot každá trendy dívka. Milovnice sportu, které zanevřely na klasické kozačky a nechtějí pobíhat ve sněhu v nízkých botách, jistě okouzlí úchvatné sportovní sněhule DC a Roxy.

Sněhule – co si k nim obléciSněhule – co si k nim obléci

ROXY

Značka Roxy spadá pod společnost Quiksilver, která od roku 1970 vyrábí věci pro může. Vše se změnilo až po 21 letech a díky značce Roxy, si můžeme užívat letní oblečení i my ženy. Prozatím jen letní a to až do roku 1999, kdy se rozšířil sortiment na batohy, zimní oblečení a také boty.

Chlupaté sněhule RoxyChlupaté sněhule Roxy

Sněhule Roxy určené pro dány jsou naprosto perfektní. Povrch boty tvoří hladké, jemně broušené kůže nebo šusťákoviny, a to vše je doplněno nenapodobitelným designem Roxy. Další důležitá věc je značka roxy, která je dobře viditelná, přiměřeně velká a v žádném případě ale nebije do očí. Vnitřek je zateplen, což nezvyšuje hmotnost boty.

Sněhule RoxySněhule Roxy RoxyRoxy Stylové boty RoxyStylové boty Roxy

DC

Kalifornská značka, která již od roku 1993 věděla co chce vyrábět a toho se stále drží – jde o skateboardové a snowboardové oblečení a obuv. Originální, designově dokonalé oblečení můžete vidět kolem sebe při snowboardingu, skateboardingu, motocrossu, rallye, surfingu a dalších sportech. Značku DC si oblíbili hlavně milovníci uvolněného životního stylu. Patříte mezi ně i vy?

Sněhule DC … Ať už si vyberete jakýkoliv model, věřte, že nebudete litovat. Expert na boty představil vysoce módní sněhule s logem DC, vyrobené z nepromokavého materiálu a s vulkanizovanou podrážkou. Některé modely mají odnímatelný vnitřek boty.

Sněhule DCSněhule DC Sněhule DC – jako podlý sníhSněhule DC – jako podlý sníh Sněhule DC pro barbínkySněhule DC pro barbínky

Prvotřídní zimní obuv DC oceníte díky mimořádné kvalitě a pohodlí nejen na horách, ale i ve městě. Spolehlivě vás ochrání před chladem a vlhkem. Navíc námraza nemá absolutně žádnou šanci, protože podrážka je protiskluzová. Možná si řádíte, že to je samozřejmost, aby byla zimní bota opatřena protiskluzovou podrážkou. Podle mě by to tak mělo být, ale bohužel ne každý výrobce počítá s tím, že v zimě by mohlo být náledí.

Někteří lidé si své letní boty oblíbili natolik, že si do nich vezmou pletené ponožky a zimní boty vůbec nepotřebují. Jenže jaké na ně čeká překvapení opět na jaře, když si chtějí své oblíbené boty obout a zjistí, že jsou poškozené, rozlepené a popraskané od soli a sněhu. Proto je lepší se na zimu připravit řádně již teď.

Zdroj: www.totallylinks.com, www.roxy-roxy.com, www.billyfroggs.com

Článek Sněhule Roxy a DC byl publikován 8. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (10).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...