Jak nejlépe zařídit prostor pro potřeby ženy?

Tagy:  žena, botník, šatník, šaty, lodičky, boty, doplňky, šperky, šperkovnice

Jak nejlépe zařídit prostor pro potřeby ženy?

Oblečení, bot i doplňků a šperků má každá žena ohromné množství. Najít pro všechny tyto nezbytné věci jejich místo může být nadlidský úkol. V bytech a místnostech je mnohdy málo místa a problémy s tím, kam vše uložit, míváme občas všichni. Vyplatí se proto trochu se zamyslet a zařídit si byt či pokoj tak, abychom měli vše pěkně uspořádané a nemuseli náhlé situace řešit pouhým provizoriem.

Kam umístit obuv

Velký problém může být s naší obuví. Páry kozaček, botasek, lodiček i žabek se jen těžko uspořádají jen tak na zem. Dobré je nechávat po ruce vždy pouze sezónní obuv a zbytek uložit do krabic, do sklepa či na dno skříní. Boty pak můžeme rovnat do skříní, na police, či do botníků. Tím, že každý pár bot bude mít své místo se postaráme i o jejich delší životnost. Botníky bývají poměrně úzké a tak se bez problému vejdou i do malých předsíní či do chodby, kde není místa nazbyt. Lodičky lze vyrovnat na speciální poličky a jistě budou působit i jako dekorace. Chceme-li, aby nám obuv dlouho vydržela, vyplatí se každý pár po nošení zkontrolovat a očistit. Tak bude také vždy k dispozici ve skvělém stavu a nebudeme zjišťovat případné škody či nedostatky na poslední chvíli.

Šperkovnice pro všechny naše poklady

Naše šperky pojme šperkovnice, která nabízí místo pro prsteny, ale i náramky, náhrdelníky, řetízky a jiné maličkosti. Ve šperkovnici bude mít každá věc své místo a tak ji vždy rychle nalezneme. Šperkovnice se vyrábějí z různých materiálů a můžeme si tak vybrat takovou, jaká se nám líbí. Ať už dřevěná, kožená, koženková či textilní, každá může vypadat fantasticky. Na toaletním stolku navíc bude skvěle vypadat. Zdobit může také polici či své místo najde v šatníku. Šperkovnici vybíráme podle množství drobností, které do ní chceme uložit. Šperkovnice mívají různě velké přihrádky, šuplíky a také válečky, mezi které ukládáme prsteny či drobné náušnice.

Autor: dennis and aimee jonezAutor: dennis and aimee jonez

Skvělé doplňky pro nevšední domácnosti

Do domácnosti se hodí i bytové doplňky a to ať už kuchyňské potřeby, tak například šikovné držáky na vína či zajímavé mističky na klíče. Veselé, vtipné a nápadité drobnosti jistě oceníme. Usnadní nám práci a navíc vypadají vkusně a stylově. Vybavte si byt šikovnými pomocníky a mějte radost každý den jejich používáním.

Článek Jak nejlépe zařídit prostor pro potřeby ženy? byl publikován 15. listopadu 2010 v 10.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...