Zimní šatník – teď je nejvhodnější doba ho doplnit a protřídit

Tagy:  Zimní oděvy, šatník

Sponzorované odkazy:

Zimní šatník – teď je nejvhodnější doba ho doplnit a protřídit

Pokud otevřete šatník, otevře se vás styl, způsob života a neposlední řadě jak a nakolik sledujete módní trendy. Je velmi důležité si ho před každou sezónou pořádně přerovnat a utřídit. Ráno vám to ušetří čas a zjistíte, co si musíte dokoupit.

Nádherná šatnaNádherná šatna

Vyndejte si všechno své oblečení i boty, rozložte je na posteli, položte přes křesla a rozvěšte na ramínkách po skříních. Letní oblečení vezměte a vraťte ho zpět do skříní, někam dozadu a do spodních poliček. Oblečení, které jste už dlouho nenosila, vyhoďte nebo dejte na aukro. Jedním pohledem zjistěte, jestli se svetry a roláky snesou s kalhoty a sukněmi, popřípadě si to vyzkoušejte na sobě. Na kus papíru si sepište seznam oblečení spolu s barvami, které si musíte dokoupit. Tento seznam si založte do peněženky, abyste ho měla po ruce kdykoliv budete v obchodě.

Dokonale uspořádaná šatnaDokonale uspořádaná šatna

Šatník musí být na zimu dobře vybavený a rozumně sestavený, je to bohužel nejdelší období roku.

Kostýmky

Nejvhodnější jsou dva naprosto odlišné modely, ať kalhotové nebo se sukní. Jeden z nich by měl být ryze ženský s projmutým sakem a druhý tvídový nebo elegantně černý. Menší ženy by si měly vybírat sako obepínající postavu.

Kombinujte ženské a mužské prvky. Bílá košile a sako pánského střihu, doplněné kravatou. K tomu lodičky na vysokém podpatku.

KostýmekKostýmek

Tuniky a košile

Tuniky volné, bílé i barevné. Aby vám v nich nebyla zima, můžete je obléci na tenký pletený svetr nebo tričko na tělo. Košile jsou nejvhodnější projmuté, aby se daly zastrčit do kalhot nebo sukně.

TunikaTunika

Trička

Bílá trička jsou jednoduchá a praktická. Nejlepším materiálem je hedvábí nebo viskózový úplet.

TričkoTričko

Body

Body rolák s dlouhými rukávy, aby vám nebyla zima na bedra a nenastydla jste.

BodyBody

Svetr

Vlněný svetr ke krku a do véčka, jednobarevný a vzorovaný, také objemnější svetr s copánkovým vzorem. Svetr je jeden z nejdůležitějších oděvů zimy. Každou zimu si doplňte šatník o jeden nebo několik nových svetrů, návrháři pokaždé přijdou z novým střihem.

SvetrSvetr

Dlouhá sukně

Alespoň jednu dlouhou sukni byste měly mít. Je určena po případy, kdy vás omrzí kalhoty a v krátké sukně by vám byla zima.

SukněSukně

Kalhoty

Manšestráky, džíny a plátěné kalhoty, ty rozhodně nesmí chybět.

KalhotyKalhoty

Péřová bunda

Peří je nejlepší izolant a nejvíce zahřeje. Prodlouženou péřovou bundu můžete nosit ve dne i na večer. Na cestách se do ní můžete krásně zachumlat a přikrýt se jí.

Péřová bundaPéřová bunda

Záleží hlavně na vašem stylu. Dalšími prvky vašeho šatníku mohou být i dlouhý nebo krátký kabát, bluzon, kožich a jiné.

Zdroj: www.apartmenttherapy.com, www.polyvore.com

Článek Zimní šatník – teď je nejvhodnější doba ho doplnit a protřídit byl publikován 23. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...